Subética/Rincon 0,1l
Extra panenský olivový olej Rincón de la Subbética byl opakovaně zvolen nejlepším extra panenským olivovým olejem světa. Jeho skvělá vyváženost a přirozenost si vysloužila mnoho zlatých medailí od odborníků na soutěžích. Chtěli jsme je pro Vás vypsat přímo sem, do textu popisku, ale je jich tolik, že se opravdu nemají šanci vejít.
Vybíráme produkty
osobně ve Španělsku
Nabízíme přes 700 druhů
španělských vín
Neotálíme, objednávku
ihned vyřizujeme
Disponujeme kamennými prodejnami
v Praze
Zboží dopravujeme
zcela zdarma
Balíme na přání
do dárkových kazet a košíků
Tento za studena lisovaný extra panenský olivový olej je to nejlepší, co si můžete dopřát. Byl oceněn nespočtem zlatých medailí na světových soutěžích. Jejich seznam najdete na stránce věnované nejlepším světovým olejům zde. Jen v roce 2013 vyhrál desítky zlatých medailí a ocenění po celém světě. Tento olej stojí zato vyzkoušet, určitě si jej zamilujete.
Vyrábí se z odrůdy Hojiblanca a má velmi intenzivní aroma po čerstvě sklizených olivách, které je zároveň dokonale vyvážené. Na pozadí můžete rozpoznat zelené jablko, posekanou trávu, mátu a tymián. Na patře je v první chvíli nasládlý, ale později se rozvine chut po mladých mandlích - lehce nahořklá a jemně pikantní.
Chuť i vůně jsou naprosto jedinečné bez jakékoliv výhrady
Olivový olej, který dostal nejvíce mezinárodních ocenění v historii Španělska.
Nejlepší španělský BIO olej v historii
38 prestižních cen v roce 2016.
Více než 160 ocenění za posledních 5 let.
300 ocenění od roku 2003
Kyselost: 0,1 %
Objem: 0,1l
Výrobce: La Subbética, Priego (Cordoba), D.O. Priego de Cordoba, Španělsko
Jsme přímým dovozcem tohoto produktu do ČR.
Olej je vyroben v souladu s podmínkami ekologického zemědělství a nese známku BIO
Součástí produktu je designová krabička.
Dostupný také v balení 250 ml zde.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Olivové oleje |
---|---|
Kyselost: | 0,1 |
Odrůda oliv: | Hojiblanca |
Velikost lahve: | 0,1 |
Země původu: | Španělsko |
Distribuce: | CZ |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář