Šneci s olivovým paté a uzeným lososem
Jednoduchý předkrm s olivovým paté a uzeným lososem udělá z každé rodinné sešlosti netradiční záležitost! Vychutnejte si společné chvíle! Převzato z Instagramu @anavb87
Počet osob 4 |
Obtížnost 1 |
Příprava 35 min |
Vaření 15 min |
Suroviny
- listové těsto (domácí je lepší)
- 1 vejce
- 100 g uzeného lososa
- paté z oliv Naturvie
- sezamová semínka na ozdobení
Rozválíme listové těsto a nakrájíme na plátky o šířce 3–4 cm.
Každý plátek pomažeme paté z oliv a poklademe uzeným lososem.
Plátky přehneme napůl a zarolujeme.
Potřeme rozšlehaným vajíčkem a ozdobíme sezamovými semínky.
Pečeme na 200 °C dozlatova, asi 10–15 minut. Podáváme buď teplé, nebo studené.
Každý plátek pomažeme paté z oliv a poklademe uzeným lososem.
Plátky přehneme napůl a zarolujeme.
Potřeme rozšlehaným vajíčkem a ozdobíme sezamovými semínky.
Pečeme na 200 °C dozlatova, asi 10–15 minut. Podáváme buď teplé, nebo studené.