Krevetový tartar s extra panenským olivovým olejem Primeras Aceitunas
Uvažujete, co připravit ke slavnostní večeři? A co zkusit lehký, svěží a vynikající předkrm – krevetový tartar s granátovým jablkem a extra panenským olivovým olejem Naturvie? Olivový olej, který se vyrábí z raných oliv zpracovávaných ihned po sklizni, se může pochlubit pikantní a nahořklou chutí, která skvěle kontrastuje s nasládlou chutí granátového jablíčka. Převzato z Instagramu @anavb87
Počet osob 4 |
Obtížnost 1 |
Příprava 20 min |
Vaření 20 min |
Suroviny
- 400 g krevet
- 1 avokádo
- ½ granátového jablka
- limetková šťáva
- 4 lžíce extra panenského olivového oleje Primeras Aceitunas
- sůl podle chuti
Oloupejte krevety a překrojte je napůl nebo na třetiny, abyste získali kousky střední velikosti.
Dejte je marinovat na 20–30 minut do olivového oleje a limetkové šťávy.
Mezitím si oloupejte granátové jablko a avokádo nakrájejte na kostičky (podobné velikosti jako krevety).
Nakonec vše smíchejte a pomocí formy dejte na talíř.
Podávejte zakápnuté olivovým olejem. Dobrou chuť!
Dejte je marinovat na 20–30 minut do olivového oleje a limetkové šťávy.
Mezitím si oloupejte granátové jablko a avokádo nakrájejte na kostičky (podobné velikosti jako krevety).
Nakonec vše smíchejte a pomocí formy dejte na talíř.
Podávejte zakápnuté olivovým olejem. Dobrou chuť!