Krevetový tartar s extra panenským olivovým olejem Primeras Aceitunas

Uvažujete, co připravit ke slavnostní večeři? A co zkusit lehký, svěží a vynikající předkrm – krevetový tartar s granátovým jablkem a extra panenským olivovým olejem Naturvie? Olivový olej, který se vyrábí z raných oliv zpracovávaných ihned po sklizni, se může pochlubit pikantní a nahořklou chutí, která skvěle kontrastuje s nasládlou chutí granátového jablíčka. Převzato z Instagramu @anavb87

det-1 det-2 det-3 det-4
Počet osob
4
Obtížnost
1
Příprava
20 min
Vaření
20 min

 

Suroviny

  • 400 g krevet
  • 1 avokádo
  • ½ granátového jablka
  • limetková šťáva
  • 4 lžíce extra panenského olivového oleje Primeras Aceitunas
  • sůl podle chuti

 
Oloupejte krevety a překrojte je napůl nebo na třetiny, abyste získali kousky střední velikosti.
Dejte je marinovat na 20–30 minut do olivového oleje a limetkové šťávy.
Mezitím si oloupejte granátové jablko a avokádo nakrájejte na kostičky (podobné velikosti jako krevety).
Nakonec vše smíchejte a pomocí formy dejte na talíř.
Podávejte zakápnuté olivovým olejem. Dobrou chuť!