Blog, Strana 4

Výpis článků

Jednoduchá španělská vánoční polévka se šafránem

Jednoduchá španělská vánoční polévka se šafránem

Přemýšlíte, že byste letos na Vánoce zkusili něco nového? Tak přesně pro vás je tato vynikající polévka, která je tak lahodná, že si na tu klasickou českou verzi u štědrovečerní tabule ani nevzpomenete.   Díky kvalitnímu kupovanému rybímu ...

Zapečený sendvič s lanýži, Manchegem a Mahonem

Zapečený sendvič s lanýži, Manchegem a Mahonem

Kombinace dekadentního sýra a lanýžů je hit, jak vědí ve všech restauracích, kde servírují smažák s lanýžovou majonézou. Na doma vám přinášíme toto chuťové kombo v jednodušším a zdravějším receptu na grilovaný sýrový sendvič, který je jednoduchý a pl...

Španělské krokety s jamónem

Španělské krokety s jamónem

Tyto španělské krokety s jamónem jsou skvělý způsob, jak si i v zimě připomenout slunnou španělskou kuchyni.   Croquetas jsou návykově křupavé a ve Španělsku je najdete v mnoha příchutích — Manchego a treska jsou kromě jamónu na předních...

Smetanová bramboračka s chorizem a paprikou

Smetanová bramboračka s chorizem a paprikou

Dnes pro vás máme recept na španělskou bramborovou polévku s chorizem, která roztančí vaše chuťové buňky. V této teplé a syté polévce se setkává výrazná chuť choriza s jemnou smetanou a společně vytvářejí neodolatelně dekadentní kombinaci.  ...

Pošírované hrušky v bílém víně

Pošírované hrušky v bílém víně

Jak na dokonalý nálev na pošírované hrušky? Vsaďte na lahodnou kombinaci bílého vína, javorového sirupu, vanilky a skořice.   Oloupané hrušky se povaří v tomto aromatickém nálevu, dokud nejsou měkké a plné chuti. Pak už je stačí naservírov...

Ovládací prvky výpisu

189 položek celkem