Blog, Strana 10

Výpis článků

Pobřeží pomerančového květu: Valencie

Pobřeží pomerančového květu: Valencie

Letní dovolená za rohem a vy ještě nevíte, kam se vydat? Objevte kouzlo Valencie. Těšit se totiž můžete nejen na odpočinek, ale především na gastronomické zážitky. Poloha města a bohatá historie vytvořila ideální podmínky pro rozvoj jedinečné kuchyně...

Španělská bramborová tortilla

Španělská bramborová tortilla

Královna španělské kuchyně je rozhodně tato tortilla z vajec, brambor a neméně důležitou ingrediencí je v ní i olivový olej. Ten totiž nasáknou brambory a jeho chuť prostupuje celým jídlem. Nejlépe si tortillu vychutnáte hned čerstvou z plotny nebo p...

Chřest po španělsku

Chřest po španělsku

Chřestová sezóna se blíží a s ní i otázka, jak si tuto zdravou zeleninu připravíte letos. Vyzkoušejte něco nového! Spojení zářivě zeleného chřestu s cherry rajčátky a balsamikovou omáčkou se smaženým česnekem je přesně ten recept, kterým perfektně oz...

Jak dlouho vydrží celá noha a plátky jamónu čerstvé?

Jak dlouho vydrží celá noha a plátky jamónu čerstvé?

Jamón, skvost mezi šunkami patří k těm největším delikatesám vůbec. Zakoupit jej můžete již nakrájený na plátky nebo jako celou kýtu, v následujícím článku vám zodpovíme nejčastější otázky, které se kolem skladování a konzumace Jamónu objevují. ...

Ovládací prvky výpisu

187 položek celkem