Bonito del Norte, Tuňák bílý, La Brújula, 115g

Neohodnoceno
Značka: La Brújula
Bonito del Norte, to jsou nejvybranější kousky exkluzivního bílého tuňáka, který je považován za rybí klenot. Tuňák je naložený do vysoce kvalitního olivového oleje, díky kterému se rozvine jeho čistá, přírodní masitá chuť. Zkrátka lahůdka, kterou by si neměl nechat ujít žádný gurmán.
Dostupnost Skladem
Kód: 21781
159 Kč 142 Kč bez DPH
Bonito del Norte, Tuňák bílý, La Brújula, 115g
Neohodnoceno
Značka: La Brújula
Vybíráme produkty osobně ve Španělsku
Vybíráme produkty
osobně ve Španělsku
Nabízíme přes 700 druhů španělských vín
Nabízíme přes 700 druhů
španělských vín
Neotálíme, objednávku ihned vyřizujeme
Neotálíme, objednávku
ihned vyřizujeme
Disponujeme kamennými prodejnami v Praze
Disponujeme kamennými prodejnami
v Praze
Zboží dopravujeme zcela zdarma
Zboží dopravujeme
zcela zdarma
Balíme na přání do dárkových kazet a košíků
Balíme na přání
do dárkových kazet a košíků
Bonito del Norte je nejoceňovanější druh tuňáka. Ty nejvybranější kousky mladého tuňáka bílého se ručně očistí a nakrájí. Následně se dle tradičního řemeslného postupu lehce nasolí a naloží do extra panenského olivového oleje. Vznikne tak exkluzivní lahůdka, ve které vynikne čistá chuť toho nejlepšího masa. Nejlépe si ji vychutnáte jako předkrm s trochou salátu nebo pečivem, případně ke sklenici kvalitního španělského vína. La Brújula je jedna z nejprestižnějších španělských firem zpracovávající mořské plody, a to především díky nejnovějším technologiím, kvalitním surovinám a tradičním recepturám. La Brújula vybírá pouze nejkvalitnější suroviny z galicijských zálivů a Kantabrijského moře. Nepoužívají konzervační látky, barviva nebo bělidla a dodržují přísné kontroly kvality během celého výrobního procesu. Hmotnost: 115 g Původ: Španělsko Jsme přímým dovozcem tohoto produktu.

Doplňkové parametry

Kategorie: Dary moře
Země původu: Španělsko
Velikost balení: 115
Země původu: Španělsko
Distribuce: CZ

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: