La Cala/ Předkrmový dresing 0,125l
Tato lahodná omáčka dodá pikantní, kouřovou chuť chipsům, konzervovaným mořským plodům, sendvičům, ale výborně se hodí i do koktejlů. Tato směs vinného octa a uzené papriky pimentón de La Vera plus nádech černého pepře je součástí kolekce klasických španělských jídel La Cala, kterou připravil slavný šéfkuchař Albert Adrià.






Tato lahodná omáčka dodá pikantní, kouřovou chuť chipsům, konzervovaným mořským plodům, sendvičům, ale výborně se hodí i do koktejlů. Tato směs vinného octa a uzené papriky pimentón de La Vera plus nádech černého pepře je součástí kolekce klasických španělských jídel La Cala, kterou připravil slavný šéfkuchař Albert Adrià.
Exkluzivní pokrmy z rodinné firmy Ferrer Preserves, která byla založena v roce 1964 v Sant Llorenç de Morunys na úpatí španělských Pyrenejí. La Cala je značka barcelonského původu, která nabízí pečlivou řadu vysoce kvalitních produktů.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Suga a pesta |
---|---|
Země původu: | Španělsko |
Velikost lahve: | 0,125 |
Země původu: | Španělsko |
Distribuce: | CZ |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Exkluzivní pokrmy z rodinné firmy Ferrer Preserves, která byla založena v roce 1964 v Sant Llorenç de Morunys na úpatí španělských Pyrenejí. La Cala je značka barcelonského původu, která nabízí pečlivou řadu vysoce kvalitních produktů.
Při jedné ze svých cest po Španělsku, při níž hledal produkty a suroviny, které by se hodily do jídelníčku jeho restaurací, dorazil Albert Adrià do provincie Cádiz, kde se seznámil s Álvarem Monterem, barcelonským rodákem s vášní pro svět zavařování, jemuž zasvětil téměř celou svou profesní kariéru. Po návratu z cesty do Japonska, která Álvara výrazně ovlivnila, navrhl Albertovi, aby vytvořil prestižní značku zavařenin. A právě tehdy přišel Albert s nápadem jít ještě o krok dál a vytvořil značku s identitou, v níž by každý výrobek měl svůj osobitý nádech.