La Cala/ Předkrmový dresing 0,125l

Neohodnoceno

Tato lahodná omáčka dodá pikantní, kouřovou chuť chipsům, konzervovaným mořským plodům, sendvičům, ale výborně se hodí i do koktejlů. Tato směs vinného octa a uzené papriky pimentón de La Vera plus nádech černého pepře je součástí kolekce klasických španělských jídel La Cala, kterou připravil slavný šéfkuchař Albert Adrià.

Položka byla vyprodána…
Dostupnost Vyprodáno
Kód: 22507
129 Kč 115 Kč bez DPH
La Cala/ Předkrmový dresing 0,125l
Neohodnoceno
Vybíráme produkty osobně ve Španělsku
Vybíráme produkty
osobně ve Španělsku
Nabízíme přes 700 druhů španělských vín
Nabízíme přes 700 druhů
španělských vín
Neotálíme, objednávku ihned vyřizujeme
Neotálíme, objednávku
ihned vyřizujeme
Disponujeme kamennými prodejnami v Praze
Disponujeme kamennými prodejnami
v Praze
Zboží dopravujeme zcela zdarma
Zboží dopravujeme
zcela zdarma
Balíme na přání do dárkových kazet a košíků
Balíme na přání
do dárkových kazet a košíků

Tato lahodná omáčka dodá pikantní, kouřovou chuť chipsům, konzervovaným mořským plodům, sendvičům, ale výborně se hodí i do koktejlů. Tato směs vinného octa a uzené papriky pimentón de La Vera plus nádech černého pepře je součástí kolekce klasických španělských jídel La Cala, kterou připravil slavný šéfkuchař Albert Adrià.

Exkluzivní pokrmy z rodinné firmy Ferrer Preserves, která byla založena v roce 1964 v Sant Llorenç de Morunys na úpatí španělských Pyrenejí. La Cala je značka barcelonského původu, která nabízí pečlivou řadu vysoce kvalitních produktů. 

Doplňkové parametry

Kategorie: Suga a pesta
Země původu: Španělsko
Velikost lahve: 0,125
Země původu: Španělsko
Distribuce: CZ
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Exkluzivní pokrmy z rodinné firmy Ferrer Preserves, která byla založena v roce 1964 v Sant Llorenç de Morunys na úpatí španělských Pyrenejí. La Cala je značka barcelonského původu, která nabízí pečlivou řadu vysoce kvalitních produktů.

Při jedné ze svých cest po Španělsku, při níž hledal produkty a suroviny, které by se hodily do jídelníčku jeho restaurací, dorazil Albert Adrià do provincie Cádiz, kde se seznámil s Álvarem Monterem, barcelonským rodákem s vášní pro svět zavařování, jemuž zasvětil téměř celou svou profesní kariéru. Po návratu z cesty do Japonska, která Álvara výrazně ovlivnila, navrhl Albertovi, aby vytvořil prestižní značku zavařenin. A právě tehdy přišel Albert s nápadem jít ještě o krok dál a vytvořil značku s identitou, v níž by každý výrobek měl svůj osobitý nádech.