Celler Sort del Castell, Yzaguirre Blanco Reserva, vermut, 1l
Bílý vermut vysoké kvality katalánské firmy Celler Sort del Castell se vyrábí podle původních receptur pocházejících z podhůří Alp. K výrobě je použita tajná kombinace více než 80 koření a bylin. Doporučujeme jako aperitiv či k pozdně odpolednímu nebo večernímu posezení.
![Vybíráme produkty osobně ve Španělsku](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.edelikatesy.cz/user/banners/why-spain.png?662f7a4b)
Vybíráme produkty
osobně ve Španělsku
![Nabízíme přes 700 druhů španělských vín](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.edelikatesy.cz/user/banners/why-food.png?662f7a5b)
Nabízíme přes 700 druhů
španělských vín
![Neotálíme, objednávku ihned vyřizujeme](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.edelikatesy.cz/user/banners/why-stopwatch.png?662f7a89)
Neotálíme, objednávku
ihned vyřizujeme
![Disponujeme kamennými prodejnami v Praze](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.edelikatesy.cz/user/banners/why-shopping-bag.png?662f7a99)
Disponujeme kamennými prodejnami
v Praze
![Zboží dopravujeme zcela zdarma](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.edelikatesy.cz/user/banners/why-delivery-truck.png?662f7aa7)
Zboží dopravujeme
zcela zdarma
![Balíme na přání do dárkových kazet a košíků](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.edelikatesy.cz/user/banners/why-gift.png?662f7ab5)
Balíme na přání
do dárkových kazet a košíků
Yzaguirre Blanco Reserva je bílý vermut intenzivní žluté barvy, který se pyšní na patře sametově hebkou, příjemnou chutí po dřevu, bylinách, koření a zralém ovoci. Vyznačuje se lahodnou a plnou chutí s vyrovnanou kyselostí. Vermut zraje 12 měsíců v barikových sudech, což je zárukou osobitosti a příjemné konzistence.
Doporučujeme podávat v široké sklenici s ledem, plátkem citronu a lístkem máty.
Obsah alkoholu: 18%
Objem lahve: 1l
Oblast původu: Katalánsko, Španělsko
Doplňkové parametry
Kategorie: | Vermut |
---|---|
Obsah alkoholu: | 18 |
Velikost lahve: | 1 |
Země původu: | Španělsko |
Obsah alkoholu: | 18 |
Velikost lahve: | 1 |
Země původu: | Španělsko |
Distribuce: | CZ |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář