Salchichon iberico sarta, klobáska, Montesano, 250g
Tradiční španělská klobáska vyrobená z iberského černého prasete ochucený zeleným pepřem. Černá iberská prasata jsou speciálně krmena pouze žaludy a trávou. Jejich tuk prorůstá svalovou hmotou a tvoří jemné „žilky“. Říká se, že tuk iberského prasete je pro lidský organismus velice zdravý. Odborníci jej přirovnávají například k olivovému oleji.
Vybíráme produkty
osobně ve Španělsku
Nabízíme přes 700 druhů
španělských vín
Neotálíme, objednávku
ihned vyřizujeme
Disponujeme kamennými prodejnami
v Praze
Zboží dopravujeme
zcela zdarma
Balíme na přání
do dárkových kazet a košíků
Tradiční španělská klobáska vyrobená z iberského černého prasete ochucený zeleným pepřem. Černá iberská prasata jsou speciálně krmena pouze žaludy a trávou. Jejich tuk prorůstá svalovou hmotou a tvoří jemné „žilky“. Říká se, že tuk iberského prasete je pro lidský organismus velice zdravý. Odborníci jej přirovnávají například k olivovému oleji.
Doporučujeme před konzumací nechat minimálně 20 minut v pokojové teplotě asi 20 °C.
Hmotnost: 250g (Každý kus je jiný. Konečná cena bude upravena podle skutečné hmotnosti produktu.)
Cena za 1 kg.
Původ: Španělsko, Extremadura
Vychutnejte si zajímavý gurmánský zážitek. Více informací o receptu s chorizem najdete zde.
Jsme přímým dovozcem tohoto produktu.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Klobásy a salámy |
---|---|
Velikost balení: | 250g |
Distribuce: | CZ |
Země původu: | Španělsko |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář