Montesano/Salchichon iberico sarta(klobáska 250g)
Tradiční španělská klobáska vyrobená z iberského černého prasete ochucený zeleným pepřem. Černá iberská prasata jsou speciálně krmena pouze žaludy a trávou. Jejich tuk prorůstá svalovou hmotou a tvoří jemné „žilky“. Říká se, že tuk iberského prasete je pro lidský organismus velice zdravý. Odborníci jej přirovnávají například k olivovému oleji.
Tradiční španělská klobáska vyrobená z iberského černého prasete ochucený zeleným pepřem. Černá iberská prasata jsou speciálně krmena pouze žaludy a trávou. Jejich tuk prorůstá svalovou hmotou a tvoří jemné „žilky“. Říká se, že tuk iberského prasete je pro lidský organismus velice zdravý. Odborníci jej přirovnávají například k olivovému oleji. Doporučujeme před konzumací nechat minimálně 20 minut v pokojové teplotě asi 20 °C. Hmotnost: 250g (Každý kus je jiný. Konečná cena bude upravena podle skutečné hmotnosti produktu.) Cena za 1 kg. Původ: Španělsko, Extremadura Vychutnejte si zajímavý gurmánský zážitek. Více informací o receptu s chorizem najdete zde. Jsme přímým dovozcem tohoto produktu.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Klobásy a salámy |
---|---|
Hmotnost: | 0.063 kg |
Velikost balení: | 250g |
Distribuce: | CZ |
Země původu: | Španělsko |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.