Nůž na jamon basic

Neohodnoceno
Úzký dlouhý pružný nůž vhodný na krájení jamonu.
Dostupnost Skladem
Kód: 19951
219 Kč 181 Kč bez DPH 219 Kč / 1 ks
Nůž na jamon basic
Neohodnoceno
Vybíráme produkty osobně ve Španělsku
Vybíráme produkty
osobně ve Španělsku
Nabízíme přes 700 druhů španělských vín
Nabízíme přes 700 druhů
španělských vín
Neotálíme, objednávku ihned vyřizujeme
Neotálíme, objednávku
ihned vyřizujeme
Disponujeme kamennými prodejnami v Praze
Disponujeme kamennými prodejnami
v Praze
Zboží dopravujeme zcela zdarma
Zboží dopravujeme
zcela zdarma
Balíme na přání do dárkových kazet a košíků
Balíme na přání
do dárkových kazet a košíků
Jak postupovat při krájení jamonu serrano: 1) Doporučuje Vám umístit šunku do stojánku, popř. jinak upevnit a připravit si velmi ostrý nůž. 2) Odkrojit tukovou vrstvu z jakékoliv jedné strany (nevyhazovat). 3) Poté krouživým pohybem nože odkrajovat malé a tenoučké kousky šunky do cca 4 cm (pokud možno průsvitné). Tyto menší kousky se lépe vychutnávají na patře a stupňují chuť šunky. 4) Až se dostanete ke kosti, šunku obrátíte a začínáte stejným způsobem z opačné strany 5) Pokud si přejete, aby Vám jamón déle vydržel, doporučujeme na odkrajovanou část přiložit odkrojený tuk a připevnit utěrkou či hadříkem. Tak předejdete vysychání šunky. 6) Pokud se na šunce objeví plíseň, nepanikařte! Plíseň se považuje za součást přirozeného zrání a je chápána jako pozitivní. V sušárnách po Španělsku naleznete šunky celé pokryté bílou plísní. Doporučujeme přetřít slunečnicovým, popř. olivovým olejem. 7) Doporučená teplota skladování je 23 °C, tedy pokojová. 8) Pro Vaše bezpečí Vás prosíme o zvýšenou pozornost při plátkování! Neopírejte se prosím druhou rukou o kýtu ve směru řezu! Jsme přímým dovozcem tohoto produktu.

Doplňkové parametry

Kategorie: Doplňky
Distribuce: CZ
Země původu: Španělsko

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: