Blog, Strana 6

Cukety plněné ochucenou rýží s chorizem, paprikami a lilkem

Cukety plněné ochucenou rýží s chorizem, paprikami a lilkem

Cuketa je hitem každého léta, a tak nikdy není dost tipů na její úpravu. Tento recept vám představí verzi plněných cuket, jejichž náplní je božsky šťavnatá rýže vařená ve vývaru, plná zářivé letní zeleniny a dekadentního choriza   Pokud js...

Olivy: Španělský klenot i zdravá delikatesa

Olivy: Španělský klenot i zdravá delikatesa

Olivy jsou jedním z nejcharakterističtějších pokrmů středomořské kuchyně a postupem času si našly své místo i v českých domácnostech. Tyto malé kulaté plody jsou nejen lahodným doplňkem spousty jídel, ale také mají mnoho zdravotních benefitů. &n...

Treska na asijský způsob s medovou glaze

Treska na asijský způsob s medovou glaze

Filé na přírodní způsob, tady jen se solí, pepřem a citronem, se rychle omrzí. Pojďte překvapit nejen své strávníky, ale i sebe touto vynikající marinádou z medu, miso pasty a gochujangu.   Poslední dvě ingredience seženete v každém obch...

Octové brambory s mořskou solí

Octové brambory s mořskou solí

Hledáte netradiční přílohu, kterou oslníte? Pak rozhodně musíte vyzkoušet tyto brambory, které jsou inspirované octovými chipsy, ale nejsou až tak výrazné.   Dobře se budou hodit k masu a rybám, které byly naloženy ve sladších marinádách...