Lomo Iberico de Bellota, Joselito
Lahodná delikatesa vyráběná výhradně z iberských černých prasat, která se pasou ve volné přírodě a živí se výhradně žaludy. Díky tomu je jejich maso výjimečně kvalitní a velice chutné. Maso se udí v přírodních komínech na dubovém dřevě a následně zraje přes 6 měsíců.
Křehké maso z iberských prasat je skvěle dokořeněno paprikou, která mu dodává charakteristickou barvu. Zraje přes 6 měsíců v přírodních sušárnách. Firma JOSELITO se zaměřuje na výrobu španělských jamonů a dalších tradičních uzenin. Vlastní tisíce hektarů dubových hájů v oblasti kolem Salamanky, kde se pasou černá polodivoká prasata, žerou žaludy a žijí tak, jak by žila volně v přírodě. Žaludy obsahují velké množství nenasycených mastných kyselin, které pomáhají redukovat "špatný cholesterol" a zvyšují hladinu "dobrého cholesterolu". Proto je maso z iberských prasat zdravé. Hmotnost: 1-1,5 kg (Každý kus je jiný, konečná cena bude upravena podle skutečné hmotnosti produktu.) Země původu: Španělsko Jsme přímým dovozcem tohoto produktu.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Šunky a salámy |
---|---|
Hmotnost: | 0.01 kg |
Distribuce: | CZ |
Hmotnost: | 100g |
Země původu: | Španělsko |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.