Carmencita/Crema catalana 56g
Směs pro přípravu autentického Crema Catalana neboli Crème brûlée. Stačí přidat pouze cukr a mléko a vykouzlíte lahodný tradiční katalánský dezert.
Vybíráme produkty
osobně ve Španělsku
Nabízíme přes 700 druhů
španělských vín
Neotálíme, objednávku
ihned vyřizujeme
Disponujeme kamennými prodejnami
v Praze
Zboží dopravujeme
zcela zdarma
Balíme na přání
do dárkových kazet a košíků
Směs pro přípravu autentického Crema Catalana - 14 porcí. Uvařte si známý katalánský dezert v klidu domova!
Návod na přípravu 7 crème brûlée (1 sáček)
1 Do pánve nalijte 700 ml mléka. Přidejte 1 sáček crème brûlée(28 g), 4-5 lžic cukru (80 g) a rozpusťte.
2 Za stálého míchání zahřívejte na střední teplotě , dokud se směs nezačne vřít.
3 Směs nalijte do nádob a nechte 1 až 3 hodiny vychladit v lednici.
Návrh na servírování
Před podáváním crème brûlée posypeme lžící cukru (20 g) a použíjte hořák na zkaramelizování cukru.
Místo cukru můžete na výrobu crème brûlée použít 5 g granulovaného sacharinu Carmencita. Přidejte ji na konci vaření a dobře promíchejte. Později nalijte směs do nádob.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Sladkosti |
---|---|
Země původu: | Španělsko |
Velikost balení: | 56 |
Země původu: | Španělsko |
Distribuce: | CZ |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář