• Vhodné k sýru

Chorizo iberico cular, Montesano Tradiční španělský salámek vyrobený z iberského černého prasete ochucený česnekem a červenou paprikou. Díky paprice získává svoji charakteristickou červenou barvu.Doporučujeme před konzumací nechat min. 20 minut v pokojové teplotě asi 20° C.Doba zrání cca 3 měsíce. Původ: Španělsko-Extremadura

Cena za kg / 890 Kč

89 Kč s DPH

Skladem

+
Celková cena: 89 Kč s DPH
Jaroslava Šnejdarová

Pomůže a poradí

Jaroslava Šnejdarová

Odpovědná osoba

+420 777 771 409

Tradiční španělský salámek vyrobený z iberského černého prasete ochucený česnekem a červenou paprikou. Díky paprice získává svoji charakteristickou červenou barvu.

Černá iberská prasata jsou speciálně krmena žaludy. Jejich tuk prorůstá svalovou hmotou a tvoří jemné „žilky“. Říká se, že tuk iberského prasete je pro lidský organismus velice zdravý. Odborníci jej přirovnávají např k olivovému oleji.

Doporučujeme před konzumací nechat min. 20 minut v pokojové teplotě asi 20° C.
Doba zrání cca 3 měsíce

Velikost: 1,1kg

Původ: Španělsko-Extremadura

Jsme přímým dovozcem tohoto produktu

Vychutnejte si zajímavý gurmánský zážitek. Více informací o receptu s chorize najdete zde.

Výrobce Montesano
Země původu Španělsko

Chutná ještě lépe v kombinaci s