Blog

Výpis článků

Lilkovo-pistáciový dip (Dip de Berenjena)

Lilkovo-pistáciový dip (Dip de Berenjena)

Recept od Grupo Pistacyl Jemný, krémový a plný chuti – tento lilkovo-pistáciový dip kombinuje nasládlou chuť pečeného lilku, orientální tahini a jedinečnou pistáciovou pastu od Grupo Pistacyl. Skvěle se hodí jako předkrm, pomazánka nebo příloha k pi...

Joselito – španělská legenda mezi delikatesami

Joselito – španělská legenda mezi delikatesami

Když se řekne šunka Jamón Ibérico, málokteré jméno zní s takovým respektem jako Joselito. Rodinná značka, která více než 150 let spojuje tradici, přírodu a dokonalost, se stala symbolem španělského gastronomického umění. Dnes je Joselito považováno z...

Luxusní konzervy: nový trend v gastronomii

Luxusní konzervy: nový trend v gastronomii

Konzervy si většina z nás spojuje s rychlým jídlem na cestu nebo s nouzovou zásobou ve spíži. V posledních letech se ale na trhu objevuje nový fenomén – luxusní konzervy, které dokazují, že i tento způsob zpracování potravin může nabídnout opravdový ...

Leche frita

Leche frita

Leche frita, neboli „smažené mléko“, je jedním z těch pokladů španělské kuchyně, které si vás získají svou jednoduchostí a zároveň vytříbenou chutí. Tento dezert má své kořeny v severním Španělsku, kde byl kdysi připravován zejména během svátečních d...

Galicijská polévka (Caldo Gallego)

Galicijská polévka (Caldo Gallego)

Ingredience 2 lžíce olivového oleje 1 střední cibule, najemno nakrájená 8 stroužků česneku, nasekaných 2 španělské klobásy chorizo, nakrájené na plátky 2 silné plátky šunky, nakrájené na kostičky (nebo podle chuti více) 3 střední brambory, ol...

Ovládací prvky výpisu

188 položek celkem