Turron

Turrón je tradiční cukrovinka maurského původu, která pochází z města Jijona. Ve Španělsku se konzumuje především v období Vánoc jako tradiční dezert. Turrón se vyrábí po celém území Španělska. Existují dva tradiční druhy - Turrón Jijona nebo také označovaný jako turrón blando (měkký), a potom Turrón Alicante neboli turrón duro (tvrdý). Nejdůležitějšími ingrediencemi pro jeho výrobu jsou kvalitní med a mandle - ideálně druh Marcona.

Stránka 1 z 2 - 22 položek celkem
Mini nugát, San Andres, 12g
10 Kč
21533
Nugát s mandlemi, San Andres, 100g
89 Kč
20293
Nugát s pistáciemi, San Andres, 100g
119 Kč
20291
Kokosový Turrón, San Andres, 200g
149 Kč
20362
Turrón Duro, San Andrés, 150g
149 Kč
20289
Turrón yema tostada, San Andres, 200g
189 Kč
20718
Turrón Blando, Rafa Gorrotxategi, 250g
399 Kč
21510
Nahoru
Další produkty
Vybíráme produkty osobně ve Španělsku
Vybíráme produkty
osobně ve Španělsku
Nabízíme přes 700 druhů španělských vín
Nabízíme přes 700 druhů
španělských vín
Neotálíme, objednávku ihned vyřizujeme
Neotálíme, objednávku
ihned vyřizujeme
Disponujeme kamennými prodejnami v Praze
Disponujeme kamennými prodejnami
v Praze
Zboží dopravujeme zcela zdarma
Zboží dopravujeme
zcela zdarma
Balíme na přání do dárkových kazet a košíků
Balíme na přání
do dárkových kazet a košíků