Turron de Jijona, Pablo Garrigos Ibanez, 300g
Turron je španělská sladkost podobná nugátu nebo tureckému medu. Ten z Jijony je vyhlášený široko daleko a popisuje měkký typ turronu. Základem každého turronu jsou mandlová moučka smíchaná v tomto případě s medem a bílkem. Vznikne tak sladké, drobivé potěšení, které si Španělé zamilovali už před staletími.
Vybíráme produkty
osobně ve Španělsku
Nabízíme přes 700 druhů
španělských vín
Neotálíme, objednávku
ihned vyřizujeme
Disponujeme kamennými prodejnami
v Praze
Zboží dopravujeme
zcela zdarma
Balíme na přání
do dárkových kazet a košíků
Společnost Pablo Garrigós Ibáñez vyrábí gurmánské nugáty a sladkosti, jejichž kvalita je zaručena zcela tradičním způsobem výroby. Každá ingredience je pečlivě vybírána, jako například mandle Marcona z pobřeží Středozemního moře nebo med z pomerančovníku a med z divokého rozmarýnu, sbíraný v horách na východním pobřeží Španělska.
Jejich nugáty Jijona a Alicante jsou chráněny chráněným zeměpisným označením, které zaručuje dokonalost ve výrobním procesu prováděném v Jijoně, kolébce nugátu. Nabízí i další klasické druhy španělských cukrovinek, jako je opékaný žloutkový nugát, fondánovou čokoládu s mandlemi, guirlache se sezamovými semínky nebo peckový nugát, vše ve formátu 300 gramových "bonbonniér". Kromě nugátů nesmí chybět další typické vánoční cukroví jako turron, žloutkové dorty, křehké pečivo, plněné mandle, marcipánové figurky a čokoládové marcipány.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Turron |
---|---|
Země původu: | Španělsko |
Velikost balení: | 300 |
Země původu: | Španělsko |
Distribuce: | CZ |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář