Recepty, Strana 13

Výpis článků

Rostlinná paštika z pečené zeleniny na provensálský způsob

Rostlinná paštika z pečené zeleniny na provensálský způsob

Pokud máte v lednici zeleninu, která už začíná vadnout či měknout, upečte ji! Nedávno jsem měla v lednici přezrálé lilky a papriky, a tak jsem je upekla s cibulí, posypala solí s provensálskými bylinkami Naturvie, pokapala extra panenským olivový ole...

Studený batátový krém

Studený batátový krém

Při vaření je velkou výhodou, když známe různé varianty a vlastnosti extra panenského olivového oleje. Můžeme pak při vaření použít právě ten, který dané jídlo dochutí nejlépe. Pokud například do tohoto studeného batátového krému přidáte řeckou varia...

Recept na domácí BBQ omáčku

Recept na domácí BBQ omáčku

Na 500 ml omáčky budeme potřebovat:   Olivový olej 4 stroužky česneku 300g rajčatového pyré 1 lžíce hořčice - ideálně hrubozrnné 1 dl vývaru 4 lžičky uzené papriky 2 kostičky 80-100% čokolády 1 dl bílého vína 3 lžičky Arrope nebo balsa...

Ovládací prvky výpisu

100 položek celkem