Rostlinná paštika z pečené zeleniny na provensálský způsob
Pokud máte v lednici zeleninu, která už začíná vadnout či měknout, upečte ji! Nedávno jsem měla v lednici přezrálé lilky a papriky, a tak jsem je upekla s cibulí, posypala solí s provensálskými bylinkami Naturvie, pokapala extra panenským olivový olejem a získala tak výjimečně chutné jídlo! Skvělý zdravý a veganský předkrm, který vás nadchne! Převzato z Instagramu @anavb87
Čtyři Sloupce s Obrázky
Počet osob 4 |
Obtížnost 1 |
Příprava 5 min |
Vaření 50 min |
Suroviny
- 1 lilek
- 2 červené papriky
- 1 cibule
- 2–3 sušená rajčata
- 20 g dýňových semínek
- 3 polévkové lžíce extra panenského oleje Naturvie
- 1 polévková lžíce soli s provensálskými bylinkami Naturvie
Zeleninu pokapejte lžící olivového oleje a dejte upéct do trouby.
Jakmile je zelenina hotová, oloupejte ji a rozmixujte spolu se sušenými rajčaty, dýňovými semínky, solí a zbytkem oleje.
Směs nechte několik hodin odpočívat v lednici a poté si vychutnejte znamenitou chuť tohoto jednoduchého jídla!
Jakmile je zelenina hotová, oloupejte ji a rozmixujte spolu se sušenými rajčaty, dýňovými semínky, solí a zbytkem oleje.
Směs nechte několik hodin odpočívat v lednici a poté si vychutnejte znamenitou chuť tohoto jednoduchého jídla!