Pago de los Baldios de San Carlos

Pago de los Baldios de San Carlos si na výrobě oleje dává opravdu záležet – kontroluje celý proces od pěstování a sběru oliv, přes přepravu až po výběr prodejců.

Vše podléhá přísným zásadám firmy – k výrobě oleje nikdy nejsou použity plody spadlé ze stromu na zem, olivy jsou ihned po sklizni ve speciálních boxech přepraveny k okamžitému zpracování. Při výrobě samotné se snoubí tradiční znalosti předků s nejnovějšími výdobytky vědy. Získávání oleje probíhá zásadně za nízkých teplot (méně než 27°C) pomocí těch nejmodernějších přístrojů a technologií, skladován je ve speciálních nádobách v intertní atmosféře, která ho chrání před nepříznivými vlivy okolí.

To vše zajistí uchování všech pozitivních charakteristik kvalitního olivového oleje, jeho nezaměnitelnou chuť i ovocné aroma.
Pago de los Baldios de San Carlos