Luis Caňas

Výzvou je pro nás hledání dokonalých vín.

Umělecká práce čerpá z těch nejlepších vinic, které obděláváme v souladu s

racionálním vinařstvím a respektem k životnímu prostředí během celého

vegetativního cyklu.

Myslíme si, že není důvod, aby tradice soupeřila s inovativními postupy, a že je

možné, aby šly ruku v ruce a společně se zlepšovaly.

Pečlivost, dokonalost a láska se odrážejí ve všem, co děláme, a to od vlastní

přepravy hroznů, kde u nejstarších vinic používáme malé plastové přepravky a u

mladých vinic pak malé přívěsy.

Vedle selekce hroznů na vinici jsou VŠECHNA vína vinařství Luis Cañas

podrobena dvojí selekci. První se na třídicím stole ručně přebírají hrozny a poté se

prohlíží každá bobule hroznu na stole Mistral tak, aby se dále zpracovávaly pouze ty

nejvyšší kvality.

Nejvybranější zpracování. Používáme francouzské a americké barikové sudy, které

pocházejí z těch nejlepších světových bednářství. Barikové sudy průběžně

obnovujeme a jejich průměrné stáří je tři roky. Dokonalý luxus.

Jsme vázaní kvalitou a společností.

V roce 2006 jsme spustili průkopnický projekt ve Španělsku, a to výstavbu rezidence

pro zemědělce.

Objekt s kapacitou 40 osob nabízí oddělené ložnice pro muže a ženy, toalety,

prádelnu, průmyslovou kuchyni, jídelnu, oddechovou místnost a ošetřovnu. V roce

2008 této iniciativě udělil časopis Dato Económico prestižní ocenění solidarity Premio

a la Empresa Solidaria.

Díky tomu, že pracujeme vždy v souladu s životním prostředím a kvalitou, jsme se

stali prvním vinařstvím ve Španělsku, které získalo osvědčení BRC vydané asociací

AENOR, certifikát ISO 14000 a certifikát kvality ISO 9002 a otevřeli jsme vlastní

čističku odpadních vod.

Luis Caňas