Ingredience, Strana 5

Výpis článků

Pancetta a jak s ní vařit

Pancetta a jak s ní vařit

Pancetta je lahůdka, kterou ocení milovníci tučného vepřového masa. Jde o původně italský typ slaniny vyráběné z vepřového bůčku, který se umisťuje do slaného nálevu. Bývá okořeněn pepřem, česnekem, rozmarýnem a dalšími bylinkami. V naší nabídce j...

Paté a podobné dobroty

Paté a podobné dobroty

Paštiky, teriny a paté jsou velice starou potravinou. Pojďte si s námi pochutnat. Podle definice je paštika roztíratelná masová pasta z tučnějších mas a často také jater, někdy doplněná hrubšími kousky. Přidávají se do ní nespočetné ingredience, o...

Oblíbený fuet

Oblíbený fuet

Poslední dobou se na pultech obchodů a e-shopů stále častěji zjevuje malý, nenápadný salámek ze Španělska. Jmenuje se fuet, je to tradiční lahůdka a jeho popularita roste zcela právem.   A co že je to vlastně ten fuet? Neodolatelný španělský...

Ovládací prvky výpisu

35 položek celkem