Ingredience, Strana 2

Jak dlouho vydrží celá noha a plátky jamónu čerstvé?

Jak dlouho vydrží celá noha a plátky jamónu čerstvé?

Jamón, skvost mezi šunkami patří k těm největším delikatesám vůbec. Zakoupit jej můžete již nakrájený na plátky nebo jako celou kýtu, v následujícím článku vám zodpovíme nejčastější otázky, které se kolem skladování a konzumace Jamónu objevují. ...

Jak poznat kvalitní olivový olej

Jak poznat kvalitní olivový olej

Mezi tuky je olivový olej antický bůh — sálá z něj Středomoří, zdraví a úcta nespočtu generací. Byla by tedy škoda, kdybyste se nad tímto tekutým zlatem nezamysleli více než jednou za pár týdnů, když hledáte v sekci zatmavených lahví nápis „extra vir...

5 zajímavostí o španělském olivovém oleji

5 zajímavostí o španělském olivovém oleji

Španělská kuchyně by nebyla kompletní bez vysoké láhve olivového oleje, ať už chcete přidat chuť do tostady při snídani, zakápnout salát k obědu nebo jej zařadit do tradičních receptů na večeři. Milovaný „aceite de oliva“ je součástí španělské stravy...