Šneci s olivovým paté a uzeným lososem

01. Července 2020 Šneci s olivovým paté a uzeným lososem
Jednoduchý předkrm s olivovým paté a uzeným lososem udělá z každé rodinné sešlosti netradiční záležitost! Vychutnejte si společné chvíle! Převzato z Instagramu @anavb87
Počet osob
Počet osob
4
Náročnost
Obtížnost
1
Příprava
Příprava
35 min
Vaření
Vaření
15 min

Suroviny

  • listové těsto (domácí je lepší)
  • 1 vejce
  • 100 g uzeného lososa
  • paté z oliv Naturvie
  • sezamová semínka na ozdobení
Rozválíme listové těsto a nakrájíme na plátky o šířce 3–4 cm.
Každý plátek pomažeme paté z oliv a poklademe uzeným lososem.
Plátky přehneme napůl a zarolujeme.
Potřeme rozšlehaným vajíčkem a ozdobíme sezamovými semínky.
Pečeme na 200 °C dozlatova, asi 10–15 minut. Podáváme buď teplé, nebo studené.

Jste gurmán každým coulem?

Přihlaste se k odběrů Gurmánských novinek a my vás budeme 1x za 14 dní informovat o novinkách ve světě gastronomie, nově otevřených restauracích, skvělých ingrediencích a neskutečně lahodných vínech.

Další zajímavé články