Šneci s olivovým paté a uzeným lososem
01. Července 2020
Jednoduchý předkrm s olivovým paté a uzeným lososem udělá z každé rodinné sešlosti netradiční záležitost! Vychutnejte si společné chvíle!
Převzato z Instagramu @anavb87
Počet osob
4
Obtížnost
1
Příprava
35 min
Vaření
15 min
Suroviny
- listové těsto (domácí je lepší)
- 1 vejce
- 100 g uzeného lososa
- paté z oliv Naturvie
- sezamová semínka na ozdobení
Rozválíme listové těsto a nakrájíme na plátky o šířce 3–4 cm.
Každý plátek pomažeme paté z oliv a poklademe uzeným lososem.
Plátky přehneme napůl a zarolujeme.
Potřeme rozšlehaným vajíčkem a ozdobíme sezamovými semínky.
Pečeme na 200 °C dozlatova, asi 10–15 minut. Podáváme buď teplé, nebo studené.
Každý plátek pomažeme paté z oliv a poklademe uzeným lososem.
Plátky přehneme napůl a zarolujeme.
Potřeme rozšlehaným vajíčkem a ozdobíme sezamovými semínky.
Pečeme na 200 °C dozlatova, asi 10–15 minut. Podáváme buď teplé, nebo studené.
Jste gurmán každým coulem?
Přihlaste se k odběrů Gurmánských novinek a my vás budeme 1x za 14 dní informovat o novinkách ve světě gastronomie, nově otevřených restauracích, skvělých ingrediencích a neskutečně lahodných vínech.