Toto paté z červené koroptve od La Cuna je lahodný předkrm inspirovaný tradiční španělskou kuchyní. Skvěle chutná na čerstvě opečeném chlebu či toastu, výborně se kombinuje s karamelizovanou cibulkou, paprikami piquillo nebo jemným kozím sýrem. Hodí se i jako náplň do slaných koláčů či listového těsta.
La Cuna spojuje vášeň pro dobré jídlo s řemeslnou výrobou a obnovuje autentické chutě regionů Španělska v moderní gurmánské podobě.

Vybíráme produkty
osobně ve Španělsku

Nabízíme přes 700 druhů
španělských vín

Neotálíme, objednávku
ihned vyřizujeme

Disponujeme kamennými prodejnami
v Praze

Zboží dopravujeme
zcela zdarma

Balíme na přání
do dárkových kazet a košíků
Tato paštika je ideální jako předkrm nebo tapas. Výborně chutná na čerstvě opečeném chlebu či toastu. Skvěle ladí s karamelizovanou cibulkou, piquillo paprikami nebo jemným kozím sýrem. Vhodná je i jako náplň do listového těsta nebo slaných koláčů.
La Cuna je rodinná firma z města Malpica de Tajo v provincii Toledo ve Španělsku. Od roku 2002 se věnuje výrobě gurmánských specialit podle tradičních receptur španělské a středomořské kuchyně. Firma klade důraz na řemeslnou výrobu, používá přírodní suroviny a vaří podle starých metod.
La Cuna vyvstává s myšlenkou přiblížit lidem dobré jídlo, vynikající potěšení z jídla, obnovit a vylepšit autentické řemeslné výrobky z různých regionů Španělska.
Složení: červená koroptev (14 %), kuřecí játra, pórek, máslo (mléko), kuřecí stehno, bílé víno (siřičitany), sůl a koření.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Paštiky |
---|---|
EAN: | 8493013490487 |
Země původu: | Španělsko |
Velikost balení: | 85g |
Distribuce: | CZ |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
La Cuna byla založena v roce 2002 ve španělské obci Malpica del Tajo, v provincii Toledo. Tuto oblast si zakladatelé vybrali pro její bohatou gastronomickou tradici a přístup k čerstvým a kvalitním surovinám.
Záměrem společnosti od počátku bylo zachovat a oživit tradiční španělské recepty, zejména ty z oblasti Kastilie a celého Středomoří. Zakladatelé se inspirovali domácím vařením svých babiček, jako je pomalé vaření, důraz na suroviny, a zejména respekt k tradičním postupům.
Společnost La Cuna nabízí širokou škálu ručně vyráběných delikates, které zahrnují paštiky a pomazánky z divočáka, jehněčího, jeleního, iberské šunky, dále produkty z mořských plodů, jako jsou mušle (mejillones), sardinky, tuňák bonito či ančovičky.
La Cuna klade důraz na používání přírodních a kvalitních surovin z různých regionů Španělska, které jsou pěstovány přirozeným způsobem s láskou a péčí. Produkty jsou vyráběny ručně, bez použití konzervantů, barviv nebo umělých přísad, a sterilizovány tradiční metodou vaření ve vodní lázni (baño maría). Jsou baleny ve skleněných dózách, což zaručuje autentický a bohatý chuťový zážitek a zároveň minimalizuje ekologický dopad výroby.