Třešňové gazpacho
Převzato od María Sainz, Snapsfotografía
Počet osob 6 |
Obtížnost 1 |
Příprava 15 min |
Suroviny
- 750 g rajčat
- ½ červené papriky
- 150 g třešní
- 1 stroužek česneku
- 1 okurka
- 30 g vinného sherry octu
- 150 ml extra panenského olivového oleje Cornezuelo Naturvie
- 100 g tvrdého chleba
- sůl
- pepř
- třešně na ozdobu
Nejprve oloupejte rajčata, nakrájejte je na větší kousky a dejte do mixéru.
Přidejte oloupaný česnek překrojený napůl a oloupanou okurku.
Odstopkujte a vypeckujte třešně a dejte k ostatním ingrediencím.
Přidejte vinný ocet, sůl podle chuti, chleba a extra panenský olivový olej Cornezuelo.
Vše dobře rozmixujte. Pokud chcete, můžete použít síto nebo pasírovač, abyste dosáhli opravdu hladké konzistence.
Ozdobte třešněmi a podávejte dobře vychlazené.
Přidejte oloupaný česnek překrojený napůl a oloupanou okurku.
Odstopkujte a vypeckujte třešně a dejte k ostatním ingrediencím.
Přidejte vinný ocet, sůl podle chuti, chleba a extra panenský olivový olej Cornezuelo.
Vše dobře rozmixujte. Pokud chcete, můžete použít síto nebo pasírovač, abyste dosáhli opravdu hladké konzistence.
Ozdobte třešněmi a podávejte dobře vychlazené.