Třešňové gazpacho

01. Července 2020 Třešňové gazpacho
Převzato od María Sainz, Snapsfotografía
Počet osob
Počet osob
6
Náročnost
Obtížnost
1
Příprava
Příprava
15 min

Suroviny

  • 750 g rajčat
  • ½ červené papriky
  • 150 g třešní
  • 1 stroužek česneku
  • 1 okurka
  • 30 g vinného sherry octu
  • 150 ml extra panenského olivového oleje Cornezuelo Naturvie
  • 100 g tvrdého chleba
  • sůl
  • pepř
  • třešně na ozdobu
Nejprve oloupejte rajčata, nakrájejte je na větší kousky a dejte do mixéru.
Přidejte oloupaný česnek překrojený napůl a oloupanou okurku.
Odstopkujte a vypeckujte třešně a dejte k ostatním ingrediencím.
Přidejte vinný ocet, sůl podle chuti, chleba a extra panenský olivový olej Cornezuelo.
Vše dobře rozmixujte. Pokud chcete, můžete použít síto nebo pasírovač, abyste dosáhli opravdu hladké konzistence.
Ozdobte třešněmi a podávejte dobře vychlazené.

Jste gurmán každým coulem?

Přihlaste se k odběrů Gurmánských novinek a my vás budeme 1x za 14 dní informovat o novinkách ve světě gastronomie, nově otevřených restauracích, skvělých ingrediencích a neskutečně lahodných vínech.

Další zajímavé články