Malvasia/Jamon de pato entero/kachní prsa

Neohodnoceno
Značka: Malvasia

Vynikající sušená kachní prsa špičkové kvality španělské společnosti Malvasia, která se specializuje na kachní speciality. Jemně osolené libové maso vyniká příjemnou chutí, která nenechá nikoho chladným.

Dostupnost Skladem
Kód: 21366
540 Kč 482 Kč bez DPH 540 Kč / 0.3 kg
Malvasia/Jamon de pato entero/kachní prsa
Neohodnoceno
Značka: Malvasia
Vybíráme produkty osobně ve Španělsku
Vybíráme produkty
osobně ve Španělsku
Nabízíme přes 700 druhů španělských vín
Nabízíme přes 700 druhů
španělských vín
Neotálíme, objednávku ihned vyřizujeme
Neotálíme, objednávku
ihned vyřizujeme
Disponujeme kamennými prodejnami v Praze
Disponujeme kamennými prodejnami
v Praze
Zboží dopravujeme zcela zdarma
Zboží dopravujeme
zcela zdarma
Balíme na přání do dárkových kazet a košíků
Balíme na přání
do dárkových kazet a košíků

Sušená, lehce osolená kachní prsa jsou prodávaná vcelku a vakuově balená. Výrobek je přirozeně bezlepkový a je hrdým nositelem značky Tierra de sabor, která sdružuje lokální výrobky té nejvyšší kvality.  Před konzumací doporučujeme nakrájet na tenké plátky a 20 minut nechat odpočinout při pokojové teplotě. Tato lahodná kachní prsa jsou skvělá jako chuťovka k vínu, mohou se však také přidat do salátů nebo doplnit chuť foie gras.  Španělská společnost Malvasia se specializuje na výrobu kachního foie gras a dalších gurmánských specialit. Nachází se ve španělské provincii Soria, která je známá velkým přírodním bohatstvím a velkolepou gastronomií. Klima provincie je celoročně vhodné pro chov kachen druhu Mulard. Kachny se chovají tradičním způsobem - základem je čistý vzduch a krmení kukuřicí. Výsledkem je tak maso špičkové kvality.

Doplňkové parametry

Kategorie: Foie gras
Země původu: Španělsko
Země původu: Španělsko
váha: 0.3kg
Distribuce: CZ

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Společnost Canard S.A. a její značka Malvasía se zaměřují na výrobu vynikajícího foie gras. Od svého vzniku v roce 1989 se zavázali naplňovat nejvyšší požadavky zákazníků a posouvat kvalitu svých výrobků na nejvyšší úroveň. Jejich každodenní výzvou je okouzlit chuťové buňky spotřebitelů a svou jedinečností získat důvěru profesionálních šéfkuchařů.