Speciality

Pečlivě vybrané delikatesy ze všech oblastí Španělska jako foie gras, lanýže a různé lanýžové speciality, několik druhů nakládaných i sušených hub, omáček, pesta či salsy jsou doplňené tradičními produkty jako olivy, konzervovaná zeleniny a mořské plody. Mořské plody jsou dodány rodinnými firmami z Galície, Backicka a Kantábrie. Vynikající jsou zejména slávky, břitky, ančovičky, sardinky, tuńák, makrela, langusta i kaviár, Zelenina z Navarry patří mezi nejvyhledávanější. Fantastické jsou bílý chřest, papričky piquillo nebo nakládané artyčoky.

Ze sladkého jsou ve Španělsku oblíbené tradiční turrony. Nejvyšší kvalitu naleznem mezi produkty firmy Pablo Garrigós, která používá nadstadartní kvalitu mandlí marcona ze kterých vyrábí většinu produktů. Delikatesou jsou čerstvé fíky zalité v belgické čokoládě

Jaroslava Šnejdarová

Pomůže a poradí

Jaroslava Šnejdarová

Odpovědná osoba

+420 777 771 409