Nádobí a doplňky

Josper je inovativní kombinace grilu s troubou, která znamenala zásadní převrat v moderní gastronomii. Josper dlouholetým zkoušením vytvoři speciální ocelové slitiny a další unikátní technologie, díky kterým je možné celodenně připravovat pokrmy při teplotě 300-350 stupňů Celsia. Výsledkem je rychlá příprava pokrmů a zachování jejich struktury, štavnatostí a chuti.

Nejvetší výhodou je fantastická chuť a struktura masa, ryb a zeleniny po připravě v Josperu. Důkazem je, že Josper použivají i nejlepší séfkuhaří světa René Redzepi, Ferrán Adria, Gordon Ramsey, Martin Berasategui, Joel Robouchon apod. Podobně kvalitní a designově jedinečná je i nabídka ručně dělaných talířů Luesma Vega z Barcelony.

Jaroslava Šnejdarová

Pomůže a poradí

Jaroslava Šnejdarová

Odpovědná osoba

+420 777 771 409