Krevetový tartar s extra panenským olivovým olejem Primeras Aceitunas
01. Července 2020
Uvažujete, co připravit ke slavnostní večeři? A co zkusit lehký, svěží a vynikající předkrm – krevetový tartar s granátovým jablkem a extra panenským olivovým olejem Naturvie? Olivový olej, který se vyrábí z raných oliv zpracovávaných ihned po sklizni, se může pochlubit pikantní a nahořklou chutí, která skvěle kontrastuje s nasládlou chutí granátového jablíčka.
Převzato z Instagramu @anavb87
Počet osob
4
Obtížnost
1
Příprava
20 min
Vaření
20 min
Suroviny
- 400 g krevet
- 1 avokádo
- ½ granátového jablka
- limetková šťáva
- 4 lžíce extra panenského olivového oleje Primeras Aceitunas
- sůl podle chuti
Oloupejte krevety a překrojte je napůl nebo na třetiny, abyste získali kousky střední velikosti.
Dejte je marinovat na 20–30 minut do olivového oleje a limetkové šťávy.
Mezitím si oloupejte granátové jablko a avokádo nakrájejte na kostičky (podobné velikosti jako krevety).
Nakonec vše smíchejte a pomocí formy dejte na talíř.
Podávejte zakápnuté olivovým olejem. Dobrou chuť!
Dejte je marinovat na 20–30 minut do olivového oleje a limetkové šťávy.
Mezitím si oloupejte granátové jablko a avokádo nakrájejte na kostičky (podobné velikosti jako krevety).
Nakonec vše smíchejte a pomocí formy dejte na talíř.
Podávejte zakápnuté olivovým olejem. Dobrou chuť!
Jste gurmán každým coulem?
Přihlaste se k odběrů Gurmánských novinek a my vás budeme 1x za 14 dní informovat o novinkách ve světě gastronomie, nově otevřených restauracích, skvělých ingrediencích a neskutečně lahodných vínech.
Doporučené produkty
- Vhodné k šunce
- Vhodné k sýru
Skladem