Hráškový krém s olivovým olejem cácereské odrůdy Manzanilla
01. Července 2020
Vynikající hráškový krém s olivovým olejem! Opravdu lahodné!
Převzato z Instagramu @leiregamboa
Počet osob
4
Obtížnost
1
Příprava
10 min
Vaření
10 min
Suroviny
- 750 g mraženého hrášku
- 650 ml zeleninového vývaru
- 1 cibule
- sůl a pepř
- Na ozdobu:
- extra panenský olivový olej cácereské odrůdy Manzanilla
- nadrobno nakrájená cibule
- hrášek
- sušené oregano
- čerstvě mletý pepř
Ve větším hrnci zahřejeme trochu olivového oleje a dáme smažit smažit nakrájenou cibuli na asi 4 minuty.
Přidáme hrášek a necháme další 2–3 minuty.
Přidáme vývar, sůl, pepř a necháme vařit 8 minut.
Rozmixujeme, ozdobíme a na závěr přidáme olivový olej, který krému dodá lahodnou chuť!
Přidáme hrášek a necháme další 2–3 minuty.
Přidáme vývar, sůl, pepř a necháme vařit 8 minut.
Rozmixujeme, ozdobíme a na závěr přidáme olivový olej, který krému dodá lahodnou chuť!
Jste gurmán každým coulem?
Přihlaste se k odběrů Gurmánských novinek a my vás budeme 1x za 14 dní informovat o novinkách ve světě gastronomie, nově otevřených restauracích, skvělých ingrediencích a neskutečně lahodných vínech.