Hráškový krém s olivovým olejem cácereské odrůdy Manzanilla

01. Července 2020 Hráškový krém s olivovým olejem cácereské odrůdy Manzanilla
Vynikající hráškový krém s olivovým olejem! Opravdu lahodné! Převzato z Instagramu @leiregamboa
Počet osob
Počet osob
4
Náročnost
Obtížnost
1
Příprava
Příprava
10 min
Vaření
Vaření
10 min

Suroviny

  • 750 g mraženého hrášku
  • 650 ml zeleninového vývaru
  • 1 cibule
  • sůl a pepř
  • Na ozdobu:
  • extra panenský olivový olej cácereské odrůdy Manzanilla
  • nadrobno nakrájená cibule
  • hrášek
  • sušené oregano
  • čerstvě mletý pepř
Ve větším hrnci zahřejeme trochu olivového oleje a dáme smažit smažit nakrájenou cibuli na asi 4 minuty.
Přidáme hrášek a necháme další 2–3 minuty.
Přidáme vývar, sůl, pepř a necháme vařit 8 minut.
Rozmixujeme, ozdobíme a na závěr přidáme olivový olej, který krému dodá lahodnou chuť!

Jste gurmán každým coulem?

Přihlaste se k odběrů Gurmánských novinek a my vás budeme 1x za 14 dní informovat o novinkách ve světě gastronomie, nově otevřených restauracích, skvělých ingrediencích a neskutečně lahodných vínech.

Další zajímavé články