Výběrem této luxusní mandarinkové marmelády, rozhodně nešlápnete vedle! Je vyráběna ručně z 85 % andaluských mandarinek, s použitím pouze 20 % třtinového cukru.
Tento džem získal stříbrnou medaili na prestižní britské soutěži The World’s Original Marmalade Awards v letech 2017, 2018 a 2019.
Marmeláda je intenzivnější a mírně sladší než ostatní marmelády z citrusů. Mandarinka má charakteristickou sladkou chuť, je svěží a bohatá na vitamíny a minerální soli.
Skvěle doplní vyzralé sýry nebo cavu, je ideální také na pečivo, do jogurtu a dezertů.
Ingredience: mandarinky, třtinový cukr, citronová šťáva, agar-agar (Agar-agar je přírodní želírující látka získávaná z červených mořských řas)
Produkt je 100% organický, bez konzervantů, umělých barviv, lepku, GMO a je vhodný pro vegany.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Společnost Lorusso Food je rodinný podnik se španělsko-italskými kořeny, který sídlí v malebné vesnici Chercos v Andalusii, jižně od Španělska.
Lorusso Food se specializuje na výrobu organických džemů s 85 % ovoce a o 40 % sníženým obsahem cukru než tradiční džemy. Používá pouze organické suroviny od malých farmářů, bez přidaných konzervantů, umělých barviv, lepku či GMO. Produkty jsou vyráběny v malých dávkách, ručně baleny a využívají obnovitelné zdroje energie. Také se aktivně podílí na ochraně životního prostředí prostřednictvím recyklace ovoce, kompostování a pěstování biodiverzních plodin na vlastní farmě "Cortijo El Marqués" o rozloze 36 hektarů. Tato farma přispívá k redukci CO₂ a podporuje ekologické zemědělství.
Společnost působí na trzích ve 17 zemích napříč třemi kontinenty, včetně USA, Kanady, Mexika, Francie, Německa, Japonska, Singapuru a Hongkongu.