Jahody v tmavé čokoládě od Pablo Garrigós Ibáñez jsou dokonalou ukázkou spojení přírody a řemeslného umění.
Ručně vyráběná pochoutka z lyofilizovaných jahod, které si díky šetrnému sušení zachovávají svou plnou chuť, a prvotřídní tmavé čokolády s 70% obsahem kakaa, pocházející z vybraných plantáží Jižní Ameriky.
Společnost Pablo Garrigós Ibáñez S.L., založená v roce 1989 v jihošpanělském městě Jijona, proslulém jako kolébka tradičního turrónu, se během čtyř dekád etablovala jako synonymum pro řemeslnou dokonalost a gastronomický luxus.
Jejich sortiment, postavený na pevných základech rodinné tradice, zahrnuje nejen klasické varianty turrónu de Jijona a de Alicante, ale i inovativní kreace s příměsí čokolády, sušeného ovoce či výběrových ořechů.
Vedle turrónu tvoří nedílnou součást portfolia také delikátní polvorones, jemně modelované marcipánové figurky či fruités, sladkosti vyráběné z přírodní ovocné šťávy.
Každý výrobek je zhmotněním pečlivého výběru surovin, estetického citu a ruční práce v dílně, která dodnes zůstává věrná svému původu i filozofii výjimečné kvality.
Ideální jako luxusní dárek, nebo osobní potěšení pro milovníky čokolády a ovoce.