CAN COMPANY

Mallorca má dlouhou gastronomickou tradici, která je výsledkem různých kultur, které ji obývaly. Pěstuje a vyrábí se zde mnoho produktů, které umožňují přípravu středomořské stravy, tak jednoduché a tak chutné.
Společnost Can Company je privilegovaným dědicem kultury chleba, oleje, vína a vepřového masa, které se tradičně užívá. Generace rodinných zemědělců a chovatelů nashromáždily znalosti, tradici a zkušenosti. Původní plemena a tradiční produkty ostrova spolu s know-how týmu Can Company umožňují vyrábět tradiční produkty vysoké kvality. Začlenění nových technologií a silný závazek k inovacím umožnily vyrábět kreativní produkty, které vám umožní zažít nové emoce.
Společnost Can Company se zrodila v roce 1960 v srdci Mallorky jako výsledek práce mnoha generací mallorské farmářské rodiny. Jednou z nich je výroba a prodej obilovin a mouky získávaných z farem, které na Mallorce provozují. Ve vnitrozemí ostrova mají továrnu, která vyrábí vlastní certifikované osivo obilovin a mouky a krmiva pro krmení vlastních hospodářských zvířat. Je specialistou a největším producentem zvířat původních mallorských plemen, zejména černých mallorských prasat. Vlastní řemeslnou výrobnu v Ince, kde se vyrábějí různé druhy kvalitních uzenin a připravuje se nejvybranější maso. Další oblastí činnosti je produkce ovoce a zeleniny, zejména kvalitních brambor určených na vývoz na nejlepší a nejnáročnější evropské trhy.
CAN COMPANY