Rubínová čokoláda s jahodami 48%, Rafa Gorrotxategi, 100g
Ručně zpracována rubínová 48% čokoláda z nejlepšího kakaa zvýrazněna jahodami a okvětními lístky růží. Rubínová čokoláda je nový druh zajímavé růžové barvy, vyrobený z řůžových kakaových bobů odrůdy Ruby, který nebyl nijak upravený barvivy ani ochucovadly. Dosud existovali tři základní typy čokolády: Hořká čokoláda, mléčná čokoláda, a bílá čokoláda. Čtvrtý typ rubínová čokoláda (ruby) má specifickou vůni a chuť, která ji odlišuje od dosavadních tří typů čokolád. Není hořká, mléčná, ani výrazně sladká. Nadchne jemností, hladkostí i intenzitou, která potěší vaše chuťové buňky.
Vybíráme produkty
osobně ve Španělsku
Nabízíme přes 700 druhů
španělských vín
Neotálíme, objednávku
ihned vyřizujeme
Disponujeme kamennými prodejnami
v Praze
Zboží dopravujeme
zcela zdarma
Balíme na přání
do dárkových kazet a košíků
Ručně zpracována rubínová 48% čokoláda z nejlepšího kakaa zvýrazněna jahodami a okvětními lístky růží. Rubínová čokoláda je nový druh zajímavé růžové barvy, vyrobený z řůžových kakaových bobů odrůdy Ruby, který nebyl nijak upravený barvivy ani ochucovadly. Dosud existovali tři základní typy čokolády: Hořká čokoláda, mléčná čokoláda, a bílá čokoláda. Čtvrtý typ rubínová čokoláda (ruby) má specifickou vůni a chuť, která ji odlišuje od dosavadních tří typů čokolád. Není hořká, mléčná, ani výrazně sladká. Nadchne jemností, hladkostí i intenzitou, která potěší vaše chuťové buňky.
Rafa Gorrotxategi je třetí generací baskických cukrářů rodiny Gorrotxategi. Od svých počátků se věnují cukrařině, postupně získávali zkušenosti během mnoha praxích a kurzech po Německu, Francii a v samotném Španělsku, kde doposud spolupracují s nejznámějšímí šéfkuchaří: Arzak, Berrasategui, Atxa, Subijana. V jejich restauracích oceněných 3 hvězdičkami Michelin, lze ochutnat cukrářské výtvory jako Xaxu apod. Řadu let patří Rafa mezi světové cukrářské špičky a dělá radost mnoha gurmánům.
Rafa Gorrotxategi je třetí generací baskických cukrářů rodiny Gorrotxategi. Od svých počátků se věnují cukrařině, postupně získávali zkušenosti během mnoha praxích a kurzech po Německu, Francii a v samotném Španělsku, kde doposud spolupracují s nejznámějšímí šéfkuchaří: Arzak, Berrasategui, Atxa, Subijana. V jejich restauracích oceněných 3 hvězdičkami Michelin, lze ochutnat cukrářské výtvory jako Xaxu apod. Řadu let patří Rafa mezi světové cukrářské špičky a dělá radost mnoha gurmánům.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Čokoláda |
---|---|
Země původu: | Španělsko |
Velikost balení: | 100 |
Země původu: | Španělsko |
Distribuce: | CZ |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář