Turrón Duro, Rafa Gorrotxategi, 250g Turrón Duro od cukrářského mistra Rafy Gorrotxategiho. Turrón je typická španělská cukrovinka podobná tureckému medu. Základními surovinami pro výrobu této sladkosti jsou včelí med a mandle odrůdy Marcona.
349 Kč s DPH
Skladem

Turrón je typická španělská cukrovinka podobná tureckému medu. Základními surovinami pro výrobu této sladkosti jsou včelí med a mandle.
Rafa Gorrotxategi je třetí generací baskických cukrářů rodiny Gorrotxategi. Od dětství se věnuje cukrařině, postupně získával zkušenosti na mnoha praxích a kurzech po Německu, Francii a v samotném Španělsku, kde doposud spolupracuje s nejznámějšímí šéfkuchaří: Arzak, Berrasategui, Atxa, Subijana. V jejich restauracích ověnčených 3 hvězdičkami Michelin, lze vychutnat jeho cukrářské výtvory jako Xaxu apod. Řadu let patří Rafa mezi světové cukrářské špičky a dělá radost mnoha gurmánům.
Výrobce | Rafa Gorrotxategi |
---|---|
Velikost balení | 250 g |
Země původu | Španělsko |