Pikantní Chorizo cular, salámek, Cecinas Pablo
Tradiční vyzrálá klobása z vepřového masa typická pro oblast Castilla y Leon ve Španělsku. Lahodná chuť nejkvalitnějšího vepřového masa ve spojení s lehce pikantní červenou paprikou tvoří skvělou delikátní kombinaci. Klobáska je lehce zauzená na tvrdém dubovém dřevu.
Vybíráme produkty
osobně ve Španělsku
Nabízíme přes 700 druhů
španělských vín
Neotálíme, objednávku
ihned vyřizujeme
Disponujeme kamennými prodejnami
v Praze
Zboží dopravujeme
zcela zdarma
Balíme na přání
do dárkových kazet a košíků
Chorizo cular vyrobené tradičním a přírodním způsobem z nejlepšího vepřového masa. Chorizo cular je klobása, která se vyrábí podle typické leónské receptury. Vybrané maso, lehké uzení, přírodní sušení v sušičkách a použitá paprika mu dodávají nezaměnitelnou domácí chuť.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Klobásy a salámy |
---|---|
Země původu: | Španělsko |
Hmotnost: | 100g |
Distribuce: | CZ |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář