Ovčí sýr, Pata de mulo curado, La Transhumancia

Neohodnoceno
Značka: La Transhumancia
Lahodný a jemný ovčí sýr z oblasti Santiagomillas je vyráběn dle tradiční rodinné receptury v limitovaném množství, aby byla garantována prvotřídní kvalita.
Dostupnost Skladem
Kód: 22000
149 Kč 133 Kč bez DPH 149 Kč / 0.1 kg
Ovčí sýr, Pata de mulo curado, La Transhumancia
Neohodnoceno
Značka: La Transhumancia
Vybíráme produkty osobně ve Španělsku
Vybíráme produkty
osobně ve Španělsku
Nabízíme přes 700 druhů španělských vín
Nabízíme přes 700 druhů
španělských vín
Neotálíme, objednávku ihned vyřizujeme
Neotálíme, objednávku
ihned vyřizujeme
Disponujeme kamennými prodejnami v Praze
Disponujeme kamennými prodejnami
v Praze
Zboží dopravujeme zcela zdarma
Zboží dopravujeme
zcela zdarma
Balíme na přání do dárkových kazet a košíků
Balíme na přání
do dárkových kazet a košíků
Pata de mulo je označení pro sýry oválného tvaru charakteristické pro několik míst na severu Španělska. V tomto případě jde o region León, konkrétně Santiagomillas. Ačkoli se název překládá jako "kopyto muly", tento lahodný sýr se ve skutečnosti vyrábí z ovčího mléka. Tyto sýry se tvarují ručně pomocí plátna nebo gázy a válením na stole, aby získaly trubkovitý tvar. Sýr Pata de Mulo zraje přibližně 3 měsíce, takže je jeho chuť jemná, jeho struktura je krásně krémová, ale přesto pevná s drsnější kůrkou. Díky jeho tvaru se perfektně hodí do sendvičů, k nakrájení na sýrové prkénko nebo k podávání s membrillem jako lahodný dezert.

Doplňkové parametry

Kategorie: Ovčí sýry
Země původu: Španělsko
Hmotnost: 100g
Distribuce: CZ

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: