Salchichon iberico sarta, klobáska, Montesano, 250g Tradiční španělská klobáska vyrobená z iberského černého prasete ochucený zeleným pepřem. Černá iberská prasata jsou speciálně krmena pouze žaludy a trávou. Jejich tuk prorůstá svalovou hmotou a tvoří jemné „žilky“. Říká se, že tuk iberského prasete je pro lidský organismus velice zdravý. Odborníci jej přirovnávají například k olivovému oleji.
223 Kč s DPH
Skladem

Tradiční španělská klobáska vyrobená z iberského černého prasete ochucený zeleným pepřem. Černá iberská prasata jsou speciálně krmena pouze žaludy a trávou. Jejich tuk prorůstá svalovou hmotou a tvoří jemné „žilky“. Říká se, že tuk iberského prasete je pro lidský organismus velice zdravý. Odborníci jej přirovnávají například k olivovému oleji.
Doporučujeme před konzumací nechat minimálně 20 minut v pokojové teplotě asi 20 °C.
Hmotnost: 250g (Každý kus je jiný. Konečná cena bude upravena podle skutečné hmotnosti produktu.)
Cena za 1 kg.
Původ: Španělsko, Extremadura
Vychutnejte si zajímavý gurmánský zážitek. Více informací o receptu s chorizem najdete zde.
Jsme přímým dovozcem tohoto produktu.
Výrobce | Montesano |
---|
Chutná ještě lépe v kombinaci s


- Vhodné k šunce
- Vhodné k sýru

- Vhodné k šunce
- Vhodné k sýru