• Vhodné k sýru

Salchichon iberico sarta, klobáska, Montesano, 250g Tradiční španělská klobáska vyrobená z iberského černého prasete ochucený zeleným pepřem. Černá iberská prasata jsou speciálně krmena pouze žaludy a trávou. Jejich tuk prorůstá svalovou hmotou a tvoří jemné „žilky“. Říká se, že tuk iberského prasete je pro lidský organismus velice zdravý. Odborníci jej přirovnávají například k olivovému oleji.

Cena za kg / 890 Kč

223 Kč s DPH

Skladem

+
Celková cena: 223 Kč s DPH
Jaroslava Šnejdarová

Pomůže a poradí

Jaroslava Šnejdarová

Odpovědná osoba

+420 777 771 409

Tradiční španělská klobáska vyrobená z iberského černého prasete ochucený zeleným pepřem. Černá iberská prasata jsou speciálně krmena pouze žaludy a trávou. Jejich tuk prorůstá svalovou hmotou a tvoří jemné „žilky“. Říká se, že tuk iberského prasete je pro lidský organismus velice zdravý. Odborníci jej přirovnávají například k olivovému oleji.
Doporučujeme před konzumací nechat minimálně 20 minut v pokojové teplotě asi 20 °C.

Hmotnost: 250g (Každý kus je jiný. Konečná cena bude upravena podle skutečné hmotnosti produktu.)

Cena za 1 kg.


Původ: Španělsko, Extremadura

 Vychutnejte si zajímavý gurmánský zážitek. Více informací o receptu s chorizem najdete zde.

Jsme přímým dovozcem tohoto produktu.

Výrobce Montesano

Chutná ještě lépe v kombinaci s