Lomo iberico de cebo plátky, Montellano, 100g
Sušený salámek vyrobený z celých kusů libové vepřové panenky z černého iberského prasete. Černá iberská prasata jsou speciálně krmena žaludy.
Vybíráme produkty
osobně ve Španělsku
Nabízíme přes 700 druhů
španělských vín
Neotálíme, objednávku
ihned vyřizujeme
Disponujeme kamennými prodejnami
v Praze
Zboží dopravujeme
zcela zdarma
Balíme na přání
do dárkových kazet a košíků
Sušený salámek vyrobený z celých kusů libové vepřové panenky z černého iberského prasete. Černá iberská prasata jsou speciálně krmena žaludy. Jejich tuk prorůstá svalovou hmotou a tvoří jemné „žilky“. Říká se, že tuk iberského prasete je pro lidský organismus velice zdravý. Odborníci jej přirovnávají např. k olivovému oleji. Lomo iberico zraje po dobu 2 měsíců při teplotě 15-17 °C při vlhkosti 75%.
Velice oblíbené tapas.
Ibéricos Montellano je španělský podnik působící již po čtyři generace v odvětví uzenářských a masných výrobků a v daném odvětví patří k firmám s největšími zkušenostmi a prestiží. Jejich mottem je nejvyšší možná kvalita práce. Toho se dá dosáhnout pouze výběrem těch nejlepších surovin a kontrolou každého kroku v celém řemeslném procesu výroby. Iberská prasata jsou živena pouze žaludy a nad jejich stravou a pohodlím firma pečlivě bdí. Díky tomu se Vám na talíř dostávají produkty prvotřídní kvality, ke kterým se budete rádi vracet.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Klobásy a salámy |
---|---|
Velikost balení: | 100g |
Země původu: | Španělsko |
Distribuce: | CZ |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář