Kozí sýr semicurado, La Casota Lisovaný sýr vyrobený ze 100 % pasterizovaného kozího mléka s minimální zralostí 35 dní.
Momentálně vyprodáno Zobrazit podobné produkty z kategorie
Lisovaný sýr vyrobený ze 100 % pasterizovaného kozího mléka s minimální zralostí 35 dní.
Výrobní proces spočívá ve sběru a přepravě mléka do továrny. Mléko se zahřívá mezi 28 °C a 32 °C po dobu 30 až 60 minut, dokud se nesrazí. Následně se roztřídí a lisuje do forem minimálně 2 hodiny. Ponořením do slaného nálevu se rozpustí a osolí.
Sýr původem z oblasti La Mancha, který se vyznačuje typickou chutí kozího mléka. Měkká textura a bílá tenká kůrka zaplavuje ústa plnou a intenzivní chutí. Slabé tóny kyselosti, charakteristické pro kozí mléko, spolu s hlubokou chutí, ji činí velmi příjemnou k pochutnání si kdykoli během dne.
Hmotnost celého sýru: cca 2,5 kg. Cena se může lišit v závislosti na váze sýru.
Původ: Španělsko
Jsme přímým dovozcem tohoto produktu
- pasterizované kozí mléko
- chlorid vápenatý
- mléčné fermenty
- syřidlo
- sůl
Výrobce | La Casota |
---|---|
Země původu | Španělsko |
Chutná ještě lépe v kombinaci s

- Vhodné k šunce
- Vhodné k sýru
Skladem

- Vhodné k šunce
- Vhodné k sýru
Skladem