Kozí sýr semicurado, La Casota
Lisovaný sýr vyrobený ze 100 % pasterizovaného kozího mléka s minimální zralostí 35 dní.
Lisovaný sýr vyrobený ze 100 % pasterizovaného kozího mléka s minimální zralostí 35 dní. Výrobní proces spočívá ve sběru a přepravě mléka do továrny. Mléko se zahřívá mezi 28 °C a 32 °C po dobu 30 až 60 minut, dokud se nesrazí. Následně se roztřídí a lisuje do forem minimálně 2 hodiny. Ponořením do slaného nálevu se rozpustí a osolí. Sýr původem z oblasti La Mancha, který se vyznačuje typickou chutí kozího mléka. Měkká textura a bílá tenká kůrka zaplavuje ústa plnou a intenzivní chutí. Slabé tóny kyselosti, charakteristické pro kozí mléko, spolu s hlubokou chutí, ji činí velmi příjemnou k pochutnání si kdykoli během dne. Hmotnost celého sýru: cca 2,5 kg. Cena se může lišit v závislosti na váze sýru. Původ: Španělsko Jsme přímým dovozcem tohoto produktu
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kozí sýry |
---|---|
Hmotnost: | 0.01 kg |
Země původu: | Španělsko |
Hmotnost: | 100g |
Distribuce: | CZ |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.