Josper Gril HJA-PLUS S120 Střední

Neohodnoceno
Značka: Josper
Josper HJA-PLUS 120 je fantastický gril střední velikosti v provedení HJA-PLUS-HCT (Hot cabinet and table neboli horní temperovací prostor a podstavec) na dřevěné uhlí, který exceluje v přípravě vynikajících grilovaných pokrmů s autentickým aroma a jedinečnou strukturou Josper grily spojují tradiční grilování na dřevěném uhlí s moderními technologiemi, aby poskytly kuchařům optimální nástroj pro přípravu vynikajících pokrmů. Kapacita cca 120 pokrmů za hodinu,
Položka byla vyprodána…
Dostupnost Vyprodáno
Kód: 22543
769 051 Kč 635 579 Kč bez DPH
Josper Gril HJA-PLUS S120 Střední
Neohodnoceno
Značka: Josper
Vybíráme produkty osobně ve Španělsku
Vybíráme produkty
osobně ve Španělsku
Nabízíme přes 700 druhů španělských vín
Nabízíme přes 700 druhů
španělských vín
Neotálíme, objednávku ihned vyřizujeme
Neotálíme, objednávku
ihned vyřizujeme
Disponujeme kamennými prodejnami v Praze
Disponujeme kamennými prodejnami
v Praze
Zboží dopravujeme zcela zdarma
Zboží dopravujeme
zcela zdarma
Balíme na přání do dárkových kazet a košíků
Balíme na přání
do dárkových kazet a košíků
Gril na dřevěné uhlí Josper HJA-PLUS M120 Střední představují špičkovou technologii v rámci řady Class A, nově zdokonalené díky aplikaci standardu HJA-PLUS. Tyto pece kombinují zvýšený výkon s elegantním designem, vysokou kvalitou a spolehlivostí, kterou znáte od jejich předchůdců. Inovovaný hydraulický systém zavírání dvířek nejen zvyšuje efektivitu práce kuchaře, ale také zajišťuje snadné ovládání. Modernizované horní a dolní větrací otvory nejen usnadňují cirkulaci vzduchu, ale také jsou navrženy s ohledem na snadnější čištění. Optimalizovaný horní temperovací prostor nabízí vylepšené možnosti využití příslušenství, čímž rozšiřuje vaše kulinářské možnosti. Tento prakticky nejvyšší model Josper Grilu s označením HJA-PLUS-M120-HCT představuje střední velikost série s horním temperovacím prostorem a dolním podstavcem včetně úložného prostoru. Je navržen přibližně pro zpracování 120 pokrmů za hodinu. Rozpálení grilu se pohybuje kolem 35 minut, denní spotřeba uhlí je přibližně 12-16 kg a grill má kapacitu samostatného provozu po dobu cca 9 hodin na jedno naložení. Produkce dosahuje přibližně 120 kg potravin za hodinu. Doporučená vnitřní teplota grilování se pohybuje mezi 250 až 350 °C, což umožňuje optimální přípravu pokrmů s dokonalým a autentickým výsledkem. Velikosti jsou následující Pec: 104 x 117 x 78 cm. Vnitřní grilovací rošty: 51 x 76 cm. Součástí balení je systém zachytávající jiskry a popel, originální kleště Josper, profesionální drátěný kartáč na čištění, dva vnitřní grilovací rošty a pohrabáč na popel.

Doplňkové parametry

Kategorie: Grily Josper
Distribuce: CZ
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: