Josper Gril HJA-PLUS S120 Střední Josper HJA-PLUS 120 je fantastický gril střední velikosti v provedení HJA-PLUS-HCT (Hot cabinet and table neboli horní temperovací prostor a podstavec) na dřevěné uhlí, který exceluje v přípravě vynikajících grilovaných pokrmů s autentickým aroma a jedinečnou strukturou Josper grily spojují tradiční grilování na dřevěném uhlí s moderními technologiemi, aby poskytly kuchařům optimální nástroj pro přípravu vynikajících pokrmů. Kapacita cca 120 pokrmů za hodinu,
769 050 Kč s DPH
Skladem
Gril na dřevěné uhlí Josper HJA-PLUS M120 Střední představují špičkovou technologii v rámci řady Class A, nově zdokonalené díky aplikaci standardu HJA-PLUS. Tyto pece kombinují zvýšený výkon s elegantním designem, vysokou kvalitou a spolehlivostí, kterou znáte od jejich předchůdců. Inovovaný hydraulický systém zavírání dvířek nejen zvyšuje efektivitu práce kuchaře, ale také zajišťuje snadné ovládání.
Modernizované horní a dolní větrací otvory nejen usnadňují cirkulaci vzduchu, ale také jsou navrženy s ohledem na snadnější čištění. Optimalizovaný horní temperovací prostor nabízí vylepšené možnosti využití příslušenství, čímž rozšiřuje vaše kulinářské možnosti.
Tento prakticky nejvyšší model Josper Grilu s označením HJA-PLUS-M120-HCT představuje střední velikost série s horním temperovacím prostorem a dolním podstavcem včetně úložného prostoru. Je navržen přibližně pro zpracování 120 pokrmů za hodinu. Rozpálení grilu se pohybuje kolem 35 minut, denní spotřeba uhlí je přibližně 12-16 kg a grill má kapacitu samostatného provozu po dobu cca 9 hodin na jedno naložení. Produkce dosahuje přibližně 120 kg potravin za hodinu. Doporučená vnitřní teplota grilování se pohybuje mezi 250 až 350 °C, což umožňuje optimální přípravu pokrmů s dokonalým a autentickým výsledkem.
Velikosti jsou následující Pec: 104 x 117 x 78 cm. Vnitřní grilovací rošty: 51 x 76 cm. Součástí balení je systém zachytávající jiskry a popel, originální kleště Josper, profesionální drátěný kartáč na čištění, dva vnitřní grilovací rošty a pohrabáč na popel.
Modernizované horní a dolní větrací otvory nejen usnadňují cirkulaci vzduchu, ale také jsou navrženy s ohledem na snadnější čištění. Optimalizovaný horní temperovací prostor nabízí vylepšené možnosti využití příslušenství, čímž rozšiřuje vaše kulinářské možnosti.
Tento prakticky nejvyšší model Josper Grilu s označením HJA-PLUS-M120-HCT představuje střední velikost série s horním temperovacím prostorem a dolním podstavcem včetně úložného prostoru. Je navržen přibližně pro zpracování 120 pokrmů za hodinu. Rozpálení grilu se pohybuje kolem 35 minut, denní spotřeba uhlí je přibližně 12-16 kg a grill má kapacitu samostatného provozu po dobu cca 9 hodin na jedno naložení. Produkce dosahuje přibližně 120 kg potravin za hodinu. Doporučená vnitřní teplota grilování se pohybuje mezi 250 až 350 °C, což umožňuje optimální přípravu pokrmů s dokonalým a autentickým výsledkem.
Velikosti jsou následující Pec: 104 x 117 x 78 cm. Vnitřní grilovací rošty: 51 x 76 cm. Součástí balení je systém zachytávající jiskry a popel, originální kleště Josper, profesionální drátěný kartáč na čištění, dva vnitřní grilovací rošty a pohrabáč na popel.
Výrobce | Josper |
---|