Josper Combo CVJ-50-PRO-Střední / Josper HJX-PRO + Dvojitý Baskický Grill v jednom

Neohodnoceno
Značka: Josper

Josper Combo CVJ-50-PRO Střední je špičkové gastronomické zařízení kombinující troubu na dřevěné uhlí Josper HJX-PRO M120 s dvojitým baskickým grilem PVJ-50-MB. Díky dvěma polohovatelným grilům v jednom modulu poskytuje maximální flexibilitu a neomezené kulinářské možnosti.  Josper kombinuje dva systémy v jednom: troubu a gril. Josper dlouholetým zkoušením vytvořil speciální ocelové slitiny a další unikátní technologie, díky kterým je možné celodenně připravovat pokrmy při teplotě 300-350 stupňů. Výsledkem je rychlá příprava pokrmů a zachování jejich struktury, štavnatostí a chuti. Je ideální pro restaurace s kapacitou přes 200 hostů.

Položka byla vyprodána…
Dostupnost Na dotaz
Kód: 22537
1 321 499 Kč 1 092 148 Kč bez DPH
Josper Combo CVJ-50-PRO-Střední / Josper HJX-PRO + Dvojitý Baskický Grill v jednom
Neohodnoceno
Značka: Josper
Vybíráme produkty osobně ve Španělsku
Vybíráme produkty
osobně ve Španělsku
Nabízíme přes 700 druhů španělských vín
Nabízíme přes 700 druhů
španělských vín
Neotálíme, objednávku ihned vyřizujeme
Neotálíme, objednávku
ihned vyřizujeme
Disponujeme kamennými prodejnami v Praze
Disponujeme kamennými prodejnami
v Praze
Zboží dopravujeme zcela zdarma
Zboží dopravujeme
zcela zdarma
Balíme na přání do dárkových kazet a košíků
Balíme na přání
do dárkových kazet a košíků

Josper Combo CVJ-50-PRO Střední – Perfektní spojení grilovací pece a otevřeného grilu. Josper Combo CVJ-50-PRO Střední je inovativní kombinací výkonné pece na dřevěné uhlí Josper HJX-PRO střední velikosti M120 a dvojitého baskického grilu PVJ-50-MB. Tento profesionální modul přináší široké kulinářské možnosti, maximální efektivitu a jedinečný zážitek z grilování. Trouba na dřevěné uhlí je ideální pro restaurace s kapacitou 220 hostů, přičemž se rozehřeje přibližně za 40 minut a poskytuje maximální variabilitu při grilování. Otevřený baskický gril dosáhne optimální teploty za 20 minut a při denní spotřebě 28–30 kg dřevěného uhlí umožňuje rychlou a efektivní přípravu pokrmů. Celkové rozměry zařízení jsou 2415 × 1625 × 900 mm, přičemž grilovací plochy mají velikost u otevřeného grilu 500 × 600 mm (x2) a 760 × 510 mm (x2) o uzavřené grilovací pece.. Díky svému výkonu umožňuje přípravu až 220 jídel za hodinu

Několikanásobná grilovací plocha propojuje dva zvedací rošty baskického grilu s pěti vnitřními úrovněmi trouby, což poskytuje maximální variabilitu při grilování. Tento modul umožňuje kombinovat přímé grilování s dokončováním v troubě a nastavovat různé stupně intenzity uzení. Oddělené rošty umožňují přípravu masa, ryb a zeleniny bez míchání chutí. 

Pokročilý systém regulace teploty zahrnuje ovládací kolečko otevřeného grilu s hydraulickým mechanismem regulace výšky a ventilační systém trouby. Díky tomu lze rychle a precizně kontrolovat intenzitu žáru. Možnost současného využití pece a baskického grilu přispívá k vyšší rychlosti a objemu přípravy. 

Gril je navržen pro nonstop provoz, což jej činí ideální volbou pro dlouhodobé akce a profesionální kuchyně s nepřetržitým provozem. Systém pyrolýzy v peci a baskickém grilu zajišťuje maximální efektivitu využití tepelné energie, zatímco homogenní spalovací nádoba umožňuje rovnoměrnou spotřebu uhlí. Díky modernímu designu podporuje Josper Combo CVJ-50-PRO Střední vizuálně atraktivní showcooking, který umožňuje interakci se zákazníky a přináší jedinečný gastronomický zážitek. Tento model je oblíbenou volbou světových šéfkuchařů, mezi něž patří René Redzepi, Ferran Adrià, Gordon Ramsay, Alex Atala, Martin Berasategui a Joël Robuchon. Josper se díky své kvalitě a spolehlivosti stal standardem v nejlepších restauracích po celém světě.

Josper Combo CVJ-50-PRO Střední spojuje špičkovou technologii, flexibilitu a estetiku, díky čemuž se stává ideálním řešením pro profesionální kuchyně, které chtějí dosáhnout nejlepších výsledků a nabídnout hostům nezapomenutelný chuťový zážitek. Při správném používání má Josper Combo CVJ-50-PRO životnost přes 30 let., což z něj činí výbornou investici pro profesionální kuchyně. Součástí dodávky jsou: zachytávač, klobouček, dvě kleště, pohrabáč a grilovací rošty.

 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Grily Josper
Distribuce: CZ
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola