Josper Combo CVJ-50-PRO-Malý / Charcoal Oven 50 + Double Basque Grill

Neohodnoceno
Značka: Josper

Josper Combo CVJ-50-PRO menší model je gastronomickým maestrem spojujícím dokonalou troubu na dřevěné uhlí Josper HJX-PRO s inovativním dvojitým otevřeným baskickým grilem PVJ 50 v jednom modulu, přinášejícím neomezené kulinařské možnosti. Josper kombinuje dva systémy v jednom: troubu a gril. Josper dlouholetým zkoušením vytvořil speciální ocelové slitiny a další unikátní technologie, díky kterým je možné celodenně připravovat pokrmy při teplotě 300-350 stupňů. Výsledkem je rychlá příprava pokrmů a zachování jejich struktury, štavnatostí a chuti. Kapacita grilů umožňuje přípravu až 180 jídel za hodinu.

Položka byla vyprodána…
Dostupnost Na dotaz
Kód: 22539
1 269 901 Kč 1 049 505 Kč bez DPH
Josper Combo CVJ-50-PRO-Malý / Charcoal Oven 50 + Double Basque Grill
Neohodnoceno
Značka: Josper
Vybíráme produkty osobně ve Španělsku
Vybíráme produkty
osobně ve Španělsku
Nabízíme přes 700 druhů španělských vín
Nabízíme přes 700 druhů
španělských vín
Neotálíme, objednávku ihned vyřizujeme
Neotálíme, objednávku
ihned vyřizujeme
Disponujeme kamennými prodejnami v Praze
Disponujeme kamennými prodejnami
v Praze
Zboží dopravujeme zcela zdarma
Zboží dopravujeme
zcela zdarma
Balíme na přání do dárkových kazet a košíků
Balíme na přání
do dárkových kazet a košíků

Josper Combo CVJ-50-PRO – Inovativní spojení grilovací pece a otevřeného grilu. Josper Combo CVJ-50-PRO je špičkový gastronomický modul, který kombinuje troubu na dřevěné uhlí Josper HJX-50s otevřeným baskickým grilem Basque Grill Monoblock PVJ-50. Tento jedinečný koncept přináší neomezené kulinářské možnosti a maximální flexibilitu pro profesionální kuchyně. Trouba na dřevěné uhlí má kapacitu cca 80 jídel za hodinu s průměrnou dobou rozhoření přibližně 40 minut, poskytuje výjimečnou variabilitu při grilování. Baskický otevřený gril se rozehřeje do 20 minut a má kapacitu cca 100 jídel za hodinu.

Celkové rozměry zařízení jsou 2130 × 1625 × 900 mm, přičemž grilovací plochy mají velikost u otevřeného grilu 2x 500 × 600 mm a 1 x 500 × 510 mm u grilovací pece Josper. Celková kapacita zařízení umožňuje přípravu až 180 jídel za hodinuMnohonásobná grilovací plocha kombinuje dva zvedací rošty baskického grilu s pěti vnitřními úrovněmi trouby, což umožňuje maximální variabilitu při přípravě pokrmů. Díky všestrannosti zpracování lze jídlo nejprve připravit na otevřeném grilu a poté jej dokončit v troubě, přičemž různé stupně intenzity uzení přidávají na chuťovém zážitku. Samostatné rošty umožňují přípravu masa, ryb a zeleniny odděleně, což zabraňuje mísení chutí.

Precizní ovládání je zajištěno rychlou regulací teploty, kterou umožňuje ovládací kolečko otevřeného grilu s hydraulickým systémem regulace výšky a ventilačním systémem trouby. Kombinace kapacity grilování obou současně pracujících grilů umožňuje zvýšení rychlosti a objemu přípravy. Gril je navržen pro nepřetržitý provoz, což jej činí ideální volbou pro nonstop kuchyně a dlouhodobé akce. Pyrolýza v peci a baskickém grilu zajišťuje maximální využití tepelné energie a rovnoměrnou spotřebu uhlí díky homogenní spalovací nádobě.

Design grilu podporuje efektní showcooking, který umožňuje přímou interakci se zákazníky a vizuálně atraktivní prezentaci jídel. Mezi šéfkuchaře, kteří využívají grily Josper, patří René Redzepi, Ferran Adrià, Gordon Ramsay, Alex Atala, Martin Berasategui a Joël Robuchon. Díky jejich doporučením a dlouhodobé důvěře se Josper stal standardem v nejlepších světových restauracích.

Josper Combo CVJ-50-PRO spojuje technologii, flexibilitu a eleganci a je dokonalým nástrojem pro kuchaře, kteří chtějí posunout gastronomickou kreativitu na novou úroveň a nabídnout hostům jedinečný chuťový zážitek.

Doplňkové parametry

Kategorie: Grily Josper
Distribuce: CZ
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola