Joselito paleta plátky 70g
Lahodné plátky šunky Paleta Ibérica de bellota překvapí svou jemností a šťavnatostí. Zrála 24 měsíců a obsahuje pouze kvalitní maso a mořskou sůl. Proces výroby šunek JOSELITO je opravdu jedinečný. Zachovává staré tradice, které se snoubí s elegancí a jednoduchostí kvalitního produktu.
Vybíráme produkty
osobně ve Španělsku
Nabízíme přes 700 druhů
španělských vín
Neotálíme, objednávku
ihned vyřizujeme
Disponujeme kamennými prodejnami
v Praze
Zboží dopravujeme
zcela zdarma
Balíme na přání
do dárkových kazet a košíků
Lahodná šunka nakrájená na tenké plátky se vyznačuje jemnou strukturou a šťavnatostí. Při její výrobě se nepoužívají žádné umělé konzervanty, pouze mořská sůl.
Paleta Iberica de Bellota JOSELITO je přední noha z černých polodivokých iberských vepřů. Paleta se od Jamonu liší nejen svou velikostí, ale také chutí masa. Zatímco jamon je šťavnatější, paleta nabízí škálu různé intenzity chutí a tuk není v tak tenkých žilkách infiltrován do struktury svaloviny. V doznění je paleta lehce nasládlá a velmi delikátní.
Firma JOSELITO má již více než stoletou tradici ve výrobě jamonu. Celý proces výroby je pod velmi pečlivou kontrolou. Šunky JOSELITO se dnes vyrábí přesně tak, jak je dělali pradědečkové současných tvůrců. Postupem času si získaly svou jedinečností fanoušky nejen ve Španělsku.
Firma JOSELITO vlastní tisíce hektarů dubových hájů v oblasti kolem Salamanky, kde se pasou černá polodivoká prasata a žerou žaludy, které obsahují velké množství nenasycených mastných kyselin. Ty pomáhají redukovat "špatný cholesterol" a zvyšují hladinu "dobrého cholesterolu". Firma je téměř posedlá kontrolou kvality života prasat. Iberská prasata žijou tak, jak by žila volně v přírodě. Jsou šťastná, nemají žádný stres. Každé prase má k dispozici cca 3 hektarů půdy.
Výrobce: JOSELITO (Salamanca, Španělsko)
Jsme přímým dovozcem tohoto produktu
Doplňkové parametry
Kategorie: | Jamón Iberico de Bellota |
---|---|
Velikost balení: | 70g |
Země původu: | Španělsko |
Distribuce: | CZ |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář