Joselito, Lomo iberico de bellota, 70g
                Lahodné maso vyrobené z vepřového hřbetu, který je dochucen solí, česnekem, paprikou a cukrem. Maso se pak suší v přírodních sušárnách 6 měsíců a následně se krájí na jemné plátky, aby tak vynikla nezaměnitelná chuť a aroma.
            
        
        
        
        
        
        
        
    
Vybíráme produkty
osobně ve Španělsku

Nabízíme přes 700 druhů
španělských vín

Neotálíme, objednávku
ihned vyřizujeme

Disponujeme kamennými prodejnami
v Praze

Zboží dopravujeme
zcela zdarma

Balíme na přání
do dárkových kazet a košíků
                
                                    
            
                                    Vynikající salámek z vepřového masa, který je skvěle dokořeněný a nakrájený na tenké plátky, nadchne každého gurmána. Zaujme svým charakteristickým intenzivním a sladkým aroma s jemným nádechem sladké papriky a křehkou, jemnou a zároveň šťavnatou texturou.
Firma JOSELITO se zaměřuje na výrobu španělských jamonů a dalších tradičních uzenin. Vlastní tisíce hektarů dubových hájů v oblasti kolem Salamanky, kde se pasou černá polodivoká prasata, žerou žaludy a žijí tak, jak by žila volně v přírodě. Žaludy obsahují velké množství nenasycených mastných kyselin, které pomáhají redukovat "špatný cholesterol" a zvyšují hladinu "dobrého cholesterolu". Proto je maso z iberských prasat zdravé.
Jsme přímým dovozcem tohoto produktu.
                            
            
            Doplňkové parametry
| Kategorie: | Klobásy a salámy | 
|---|---|
| EAN: | 8437013030403 | 
| Velikost balení: | 70g | 
| Distribuce: | CZ | 
| Země původu: | Španělsko | 
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
                Přidat komentář
            
                        
